Starší žáci vyhráli dohrávku na Olympii !

Starší žáci - 15. kolo KS finále - 1.5.2013 - středa -  14:00

FC Olympia Hr. Králové "B" - FK Jaroměř 1:3(1:1)

Branky: Peš - Bělka 2x, Bano

Sestava FK Jaroměř: Brom - Jánský, Valášek, Morávek, Bělka - Toman O, Bano, Exnar, Častvaj - Vencl, Mertlík

Průběžně střídali: Toman P., Toman L., Emlar, Škvrna

Sehráli jsme velmi kvalitní utkání se soupeřem, který praktikuje zcela jiný fotbal než ostatní týmy ve finálové skupině. Olympia na nás vyrukovala s vysokým presinkem a naši hráči neměli většinou ani vteřinu času na práci s míčem. Styl soupeře slavil úspěch již po třech minutách hry- 0:1. Poté jsme se začali osmělovat my a zejména šance Ondry Častvaje volala po vyrovnání. S přibývajícími minutami jsme začali hru vyrovnávat, dnes vynikající a neúnavný Patrik Vencl trefil tyč, aby ve 30. minutě ideálně naservíroval Ondrovi Bělkovi, který uklidil míč do sítě. Ještě do poločasu Mido Exnar s Honzou Banem sehráli ideálně nacvičený roh, Patrik Vencl však z malého vápna mířil hlavou mimo.

Do druhé půli jsme šli se změněnou taktikou, která byla účinná a získali jsme převahu. Ve vyložené šanci se objevil Lukáš Toman, ale mířil mimo. To Honza Bano se již nemýlil a střelou z 25 metrů nedal gólmanovi šanci. Mezi střelce se mohl zapsat i Ondra Častvaj, po dalším signálu z rohu však dopadl zcela stejně jako Patrik Vencl. Pět minut před koncem Mido Exnar rozehrál precizně a překvapivě standardní situaci a Ondra Bělka se tváří v tvář gólmanovi nemýlil. Konečnou podobu výsledku mohl dát Lukáš Emlar, ale jeho přehození gólmana si  cestu do sítě nenašlo.

Pochvalu za předvedený výkon zaslouží všech 16 hráčů. Ke kvalitě hry velkou měrou přispěl soupeř, který praktikoval moderní fotbal, na který jsme našli recept hlavně ve druhé půli, která byla zatím naším nejkvalitnějším jarním poločasem.

SZ

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.