Celkové vítězství STP v Poháru OFS Náchod

5. kolo Poháru předsedy OFS Náchod - 27.06.2021 - Náchod

FK Jaroměř - TJ Slavoj Teplice n. M. 19:2 

Branky: Hiesl 5x, Libich 4x, Pecháček 3x, Kučera 2x, Hemelík 2x, Zámečník 2x, Těšina 1x 

FK Jaroměř - FK Náchod 2:9

Branky: Kučera 2x


Sestava FK Jaroměř:
 

2010: Libich, Hemelík

2011: Vávra(G), Těšina, Zámečník, Žďárský, Pecháček, Hamáček, Kučera, Hiesl


V posledním hracím kole Poháru OFS Náchod jsme měli na programu dvojzápas v Náchodě. Zde nám byli soupeřem Teplice n. M. a domácí Náchod. Zápas s Teplicemi měli kluci plně pod svojí kontrolou a nepřipustili žádné překvapení. V našem druhém zápase jsme se postavili domácímu Náchodu. Náchod nastoupil k zápasu, dle očekávání, s jiným týmem než v předchozím vzájemném střetnutí, ve kterém jsme zvítězili. Je vidět, že základna domácích je opravdu velice široká, různých výkonnostních kvalit a je rozdíl kdo je do zápasu nominován. Domácí byli v tomto utkání jasně lepším týmem a zaslouženě zvítězili. Jen díky výbornému výkonu brankáře Martina Vávry byl konečný výsledek takový jaký byl… Z našeho pohledu tento zápas hodnotíme jako nejpřínosnější v rámci odehraného Poháru OFS, protože ukázal slabiny, na kterých musíme v budoucnu zapracovat.

Na závěr krátké zhodnocení jarní sezóny ročníku 2011.

V rámci možností jsme se v jarních měsících vrátil ke společnému trénování venku na hřišti FKJ. Do této doby jsme měli pro kluky individuální tréninkové programy doplněné online tréninky. Bohužel pro fotbalový vývoj kluků je společný tréninky zásadní. Po návratu na hřiště jsme se snažili kluky opět „nastartovat“ na fotbal, což se nám snad povedlo. Ke konci jarní části sezóny jsme se účastnili Poháru OFS Náchod pro STP (r.2010 a mladší). Do tohoto poháru jsme přihlásili jeden tým, který byl z většiny tvořen hráči z r.2011 a doplněn 1-2 hráči z r.2010 a i hráčem z r.2012. V Poháru OFS Náchod jsme sehráli 12 utkání, když jsme si připsali plný počet bodů v jedenácti případech (tzn. 33b.) a pouze jednou jsme prohráli a to v posledním kole s výše zmíněným Náchodem. Kluci zatížili konto soupeřů 183 góly a v naší síti skončilo pouze 57 gólů (což je průměrné skóre 15,25 : 4,75 na zápas). V celkové tabulce Poháru OFS Náchod jsme skončili na prvním místě právě před Náchodem a třetím Č. Kostelcem. Kluci v rámci předváděné hry splnili naše trenérské očekávání a nezbývá jim než poděkovat za reprezentaci FK Jaroměř a pogratulovat k výhře v Poháru OFS Náchod. Rodičům patří dík za dopravu a fandění.

Nyní nás čeká letní volno, které končí 09.08.2021 kdy se sejdeme na prvním tréninku před sezónou 2021/22 ve které bude STP opět hrát v Krajském přeboru. Tentokrát to budou ročníky 2011/2012.

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.