Třetí místo r. 2009 z domácího turnaje FOTTUR

 

V sobotu 7.12.2019 jsme se zúčastnili turnaje FOTTUR v jaroměřské hale Asvaj. V turnaji poměřilo síly sedm týmů ve vzájemných utkáních.

Výsledky FK Jaroměř:

FK Jaroměř – FK Náchod 2:3

Branky: Svoboda 2

FK Jaroměř – FK Teplice 3:2

Branky: Svoboda 2, Slezák

FK Jaroměř – FK Akwel Rudník 10:0

Branky: Slezák 3, Škoda 2, Svoboda 2, Hemelík V., Hemelík L., Runštuk

FK Jaroměř – AFK Horní Jelení 7:0

Branky: Svoboda 2, Škoda, Hemelík L., Hemelík V., Runštuk, Libich

FK Jaroměř – FK Letohrad 4:1

Branky: Svoboda 2, Libich, Hemelík L.

FK Jaroměř – MFK Trutnov 1:5

Branky: Svoboda

Sestava FK Jaroměř: Kříž – Škoda, Slezák, Svoboda, Runštuk, Křen, Hemelík Vít, Hemelík Luboš, Libich

Individuální ocenění: Dominik Svoboda – nejlepší střelec

Martin Slezák, trenér FK Jaroměř: Domácí halový turnaj jsme zahájili proti Náchodu tlakem, ale soupeř nám v brzkém sledu nastřílel tři branky a my jsme dotahovali nepříznivý stav. I přes to jsme to nevzdali, soupeře jsme zatlačili a fotbalově přehrávali, nakonec jsme dvěma brankami utkání pěkně zdramatizovali. Na obrat výsledku jsme už však neměli dostatek času. Druhé utkání proti FK Teplicím opět brzy prohráváme o dvě branky. Tentokrát jsme naší hrou výsledek otočili a zaslouženě zvítězili. Potom jsme sehráli tři zápasy, ve kterých jsme soupeře přehráli. Poslední zápas nás čekal Trutnov s vědomím, že pokud zvítězíme, skončíme druzí. Tento zápas se nám příliš nepovedl a zaslouženě jsme prohráli. Ale i tak za dnešní výkon musím kluky pochválit. Ve většině utkáních jsme dnes ukázali kvalitu v přihrávkách, odvážné hře jeden na jednoho a především chuti hrát až do konce zápasu. Rodičům děkuji za podporu v hledišti.

Konečné pořadí: 1. FK Náchod, 2. MFK Trutnov, 3. FK Jaroměř, 4. FK Teplice,         5. FK Letohrad, 6. AFK H.Jelení, 7. FK Akwel Rudník

Tuesday the 23rd.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.