Hodnocení sezóny 2018/19 SP

Tým starší přípravky (ročníky 2008/09) vstoupil do sezóny 2018/2019 pod vedením trenérů Martina Slezáka a Lukáše Müllera. Co řekli trenéři starší přípravky k právě ukončené sezóně

.

VÍTĚZNÉ JARO

Do sezony jsme vstupovali s menšími obavami, jestli krajskou soutěž vzhledem k početnímu stavu hráčů ročníků 2008/09 zvládneme důstojně odehrát. Soutěž jsme nakonec úspěšně zvládli i díky výpomoci v některých zápasech hráčů z mladší přípravky, pro které to byla určitě cenná zkouška poměření dovedností se staršími kluky. I přesto jsme některé zápasy odehráli téměř bez střídání.


 Lukáš Müller
Martin Slezák

trenéři starší přípravky
r. 2008-2009

Podzimní část jsme skončili na krásném třetím místě za týmy Třebše a Vysoké n/L. V jarní části jsme skupinu dokonce vyhráli s náskokem 11 bodů před druhým, spojeným týmem Černilova a Nového Hradce.

V přestávce mezi podzimní a jarní částí jsme poctivě trénovali v místních tělocvičnách na zdokonalování herních činností. Dále jsme se zúčastnili několika halových turnajů, kde jsme předváděli pohledný fotbal a některé zaslouženě vyhráli.

Někteří kluci, a nebylo jich málo, se dostali do výběrů okresního fotbalového svazu Náchod, kde měli možnost poměřit své dovednosti v turnajích proti vrstevníkům z ostatních okresů.

Kluky teď čeká krátká prázdninová pauza od fotbalu a trénování. Trénovat začneme někdy v druhé polovině srpna. Ročník 2008 se posouvá do mladších žáků na větší hřiště a jiné rozestavění. Přejeme klukům úspěšný přechod a hlavně chuť se dále zdokonalovat. Ročník 2009 a 2010 bude následující sezonu pokračovat v herním systému 5+1.

foto -

   Foto: Lukáš Müller.

U hodně kluků byl vidět veliký progres, který by mohl být rozhodně ještě větší, ale doufáme, že tréninkem a přístupem se to bude jenom lepšit a lepšit, jelikož každý z kluků je výborný fotbalista.

Pro kluky ročníku 2008 to byla rozlučka s menším hřištěm. Od nové sezony se už musí poprat s větším hrištěm a novým rozestavením, kde už se bude hrát 7+1.

Na závěr chceme poděkovat klukům za předváděnou hru a přístup v trénincích během celého roku. I přesto, že naše hra někdy nebyla optimální, což se ve sportu stává, můžeme kluky za posun v herních činnostech a dovednostech pochválit. Samozřejmě nesmíme zapomenout na podporu rodinných příslušníků, bez kterých by to nešlo. Děkujeme.

foto -

   Foto: Martin Slezák.

Takže kluci. Pěkné prázdniny, a v srpnu zase s chutí do toho, přejí trenéři a realizační tým v podobě pana Baudyše.

Wednesday the 24th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.