Dvě výhry starší přípravky z úvodního turnaje v Novém Hradci Králové

První kolo KP starších přípravek – skupina C – podzim 2018 – hřiště Nový Hradec Králové

Dne 2.9.2018 jsme zajížděli k úvodnímu turnaji do Nového Hradce Králové, kde nás čekali zápasy s FC Slavia Hradec Králové a FC Nový Hradec/FK Černilov. Do nové sezóny jsme nastoupili se samostatným týmem FK Jaroměř vytvořený z hráčů ročníků 2008, 2009. K prvnímu turnaji jsme byli nuceni požádat o výpomoc kluci z ročníku 2010, ale i přesto jsme turnaj odehráli pouze s jedním hráčem na střídání.

FK Jaroměř – FC Slavia Hradec Králové 19:10 (9:4)

Branky: Hrobský 5, Baudyš 4, Honza 3, Slezák 2, Hochsteiger 2, Škoda, Svoboda

První zápas naše Áčko nastoupilo proti silnějšímu týmu soupeře a po bojovném výkonu první poločas prohrálo 1:3 (Baudyš). Naše Béčko nastoupilo proti slabšímu týmu Slavie. Soupeři jsme naší aktivní hrou téměř nedovolili ohrozit naši branku. Zasloužená výhra 8:1 (Hrobský 4, Hochsteiger 2, Slezák, Škoda). Druhý poločas jsme si prohodili soupeře a kluci z Áčka si proti slabšímu týmu soupeře zastříleli – výhra 8:1 (Baudyš 4, Honza 3, Svoboda). Kluci z Béčka hráli dlouho vyrovnanou partii proti silnějšímu týmu Slavie a kdybychom proměnili všechny naše šance, výsledek by mohl být příznivější. Ale i přes prohru 2:5 (Hrobský, Slezák) jsme herně nezklamali a zápas odjezdili až do konce.

FK Jaroměř – FC Nový Hradec/FK Černilov 15:8 (9:2)

Branky: Baudyš 4, Hrobský 3, Svoboda 2, Runštuk 2, Škoda, Slezák, Hochsteiger, Dohnal Daniel

První poločas Áčko nastoupilo proti Černilovu a zvítězilo přesvědčivě 5:0 (Baudyš 2, Svoboda 2, Dohnal D.). Béčko nastoupilo proti Novému Hradci, brzy jsme však prohrávali o dvě branky. To nás ale nezlomilo a výsledek jsme po týmovém výkonu otočili na konečných 4:2 (Slezák, Škoda, Hochsteiger, Hrobský). Druhý poločas Áčko zremizovalo s Novým Hradcem 2:2 (Baudyš 2) a Béčko proti Černilovu také zremizovalo 4:4 (Hrobský 2, Runštuk 2). Opět jsme brzy prohrávali o dvě branky, potom jsme výsledek čtyřmi brankami otočili, bohužel ale neudrželi. Nakonec asi spravedlivá remíza.

Sestava FK Jaroměř „A“: Chejnovský, Baudyš, Dohnal Daniel, Kuhajdík, Svoboda, Honza

Sestava FK Jaroměř „B“: Kříž, Škoda, Slezák, Hrobský, Runštuk, Dohnal Martin, Hochsteiger

Martin Slezák, Lukáš Muller – trenéři FK Jaroměř: S dnešním výkonem našich svěřenců jsme byli spokojeni . Hlavně nás těší to, jak kluci téměř bez střídání vydrželi hrát obě utkání ve vysokém tempu a nasazení. Pro některé kluky to byl vůbec první zápas v systému 5+1 a musíme říct, že se tomuto rozestavení rychle přizpůsobili. Kluci makali jako jeden tým a bojovali i za nepříznivého výsledku, tak to má být. Tímto děkujeme za výpomoc klukům r.2010 Martinu Dohnalovi a Honzovi Hochsteigerovi, do týmu úspěšně zapadli a doufáme, že nám budou pomáhat častěji. Děkujeme také rodičům za dopravu a výbornou podporu v hledišti. A za týden se těšíme na turnaj v domácím prostředí - A JEDEME DÁL.

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.