Starší přípravka - sezona 2017/2018 (ročník 2007 a mladší)

Tři vyhrané poločasy, avšak průměrný výkon starší přípravky = výhra a prohra

9. kolo KP starších přípravek - skupina G - Jaro - 27.5. 2018 - hřiště Stěžery

V neděli, 27.5.2018 jsme odehráli předposlední turnaj této sezony. Tentokrát se hrálo na hřišti našich "spoluhráčů" ze Stěžer. Úkol byl jasný. Odčinit naše nepovedené vystoupení z minulého týdne. Šanci na to jsme měli hned v prvním utkání proti Hradecké Slavii, která nás před týdnem o jednu branku porazila. Druhým soupeřem byl kvalitní tým Chlumce n. C./RMSK Nový Bydžov.

FK Jaroměř/Sokol Stěžery - Slavia HK 21:7 (14:6)

Branky: Poděbradský 4x, Dítě 3x, Machač 2x, Prokš, Baudyš, (Stěžery: Lounek 4x, Zadrobílek 3x, Balcar 2x, Veldon)

Dnešní zápas proti Slavii jsme začali daleko pokorněji než před týdnem, kdy jsme si mysleli, že se soupeř porazí sám a krutě jsme narazili. Dnes jsme první poločas proti "béčku" Slavie byli od úvodního hvizdu lepším a fotbalovějším týmem a rychle jsme odskočili na rozdíl tří golů, soupeř pak po naší chybě snížil. I přes to jsme dál hráli solidní kombinační fotbal a přidali další branky, skore se zastavilo na čísle 8:1. Stěžery na druhém hřišti vítězí 6:5. Druhý poločas proti kvalitnějším Slávistům se nám nedaří začátek a soupeř se ujímá vedení. Naše hra nebyla ideální, kupili jsme spoustu chyb a nepřesností. Po deseti minutách se naše hra zlepšila, vycházela nám kombinace a zaslouženě jsme poločas otočili na konečných 3:1. S vítězstvím Stěžer 7:1 činí celkové score 21:7.

FK Jaroměř/Sokol Stěžery - Chlumec/RMSK 13:15 (6:8)

Branky: : Poděbradský, Baudyš, Mrkos, Machač, Dítě, (Stěžery: Zadrobílek 3x, Lounek 2x. Balcar 2x, Veldon)

O druhém soupeři jsme věděli, že bude daleko těžší a fotbalovější, což se také potvrdilo. První poločas nás čekali kluci z Bydžova. Od začátku jsme dělali až moc chyb v rozehrávce a nemohli jsme se dostat do tempa. Tento náš rozjezd soupeř také potrestal vedoucí brankou. Poté jsme se trochu zvedli a hrál se vyrovnaný duel a podařilo se nám i vyrovnat. Po další chybě však ve 12. minutě opět prohráváme 2:1. Tento stav náš tým nenechal klidným a tlačili jsme se za vyrovnáním. Tlak sílil a my byli jednoznačně lepším týmem. Avšak nebyli jsme schopni proměnit i ty nejvyloženější šance, a proto tento stav vydržel až do konce poločasu. Vedle Stěžery prohrávají s Chlumcem 6:5. Právě Chlumec byl našim dnešním posledním soupeřem. Opět se nám nedaří vstup do utkání a brzy prohráváme 1:0. Poté ale přichází naše dnešní nejlepší pasáž, ve které jsme soupeře k ničemu nepustili a dařilo se nám golově zakončovat naše akce. Výsledkem toho bylo vítězství 4:1. Škoda jen, že jsme nepřidali branek víc, šance na to určitě byly. Bohužel poslední poločas se nepovedl Stěžerům. Prohráli ho s Novým Bydžovem 6:3, a tak odcházím těsně poraženi.

Martin Čenovský - trenér FK Jaroměř: Dnešní náš výkon bych zařadil do kategorie těch průměrných. Jsem určitě rád, že kluci nepředvedli stejnou hrůzu jako před týdnem, avšak tým má určitě na víc. Dnes byla vidět touha po lepším výsledku, i slušná bojovnost. Naopak se nám nedařila kombinace tak, jak bychom chtěli a řešení některých situací nebylo dobré, naopak zbytečně pohrkané. Škoda těchto zbytečných těsných proher které znamenají, že nejsme v tabulce tak vysoko, jak bychom být chtěli a měli. To však není tolik důležité. Teď se chceme připravit na poslední turnaj hraný opět ve Stěžerách a zakončit sezonu dobrým výkonem a potvrdit naše kvalitně odehrané jaro.

Sestava: Pospíšil - Mrkos, Bedlek, Machač, Wache, Chejnovský - Poděbradský, Baudyš - Dítě, Pitor, Prokš, Pechanz 

Děkujeme všem rodičům a příbuzným za dopravu a podporu a těšíme se za týden.

Výborný herní projev starší přípravky přinesl dvě výhry proti silným soupeřům

7. kolo KP starších přípravek - skupina G - Jaro - 13.5. 2018 - hřiště Hořice

Dnes, 13.5.2018, jsme zajížděli za krásného počasí na další z mistrovských turnajů, tentokrát do nedalekých Hořic. Soupeři nás dnes čekali opravdu těžcí. Třetí tým tabulky, domácí Hořice a vedoucí celek z Kostelce n.O./Častolovic. Určitě jsme chtěli pokračovat v solidních výkonech z posledních týdnů a předvést kombinační fotbal, kterým se chceme prezentovat.

Jiskra Hořice - FK Jaroměř/Sokol Stěžery 6:12 (3:5)

Branky: Poděbradský 4x, Prokš, Bedlek, Dohnal, Machač (Stěžery: Balcar 2x, Lounek 2x)

V prvním dnešním zápase na nás čekali domácí Hořice. Se sousedem v tabulce se dal očekávat vyrovnaný zápas. Od začátku prvního poločasu byla na klukách vidět velká pohoda z posledních zápasů a soupeře jsme od úvodního hvizdu přehrávali fotbalově i v nasazení. Nebáli jsme se držet míč na zemi a kombinovat i v situacích, kdy nás soupeř napadal, a to přinášelo ovoce. Krásné akce zakončoval povedenými střelami ze střední vzdálenosti Tomik a poločas jsme vyhráli 4:0. Na vedlejším hřišti prohráli Stěžery 1:3 se silnějším týmem Hořic, takže ve druhé půli bylo stále o co hrát. Druhý poločas jsme od úvodu předváděli přesně to, co v poločase prvním. Kombinační hra od Pospy v bráně až po útočníky, k tomu zodpovědný výkon směrem dozadu. Opět z toho bylo poločasové vítězství 4:0. Stěžery vedle remizují 3:3, a tak se zrodila první naše dnešní výhra poměrem 12:6.

FK Jaroměř/Sokol Stěžery - Kostelec n.O./Častolovice 16:10 (8:6)

Branky: : Dítě 3x, Machač 2x, Poděbradský, Prokš, Dohnal, Baudyš, ( Stěžery: Balcar 3x, Zadrobílek 2x, Lounek 2x)

Utkání s lídrem tabulky. Kluky jsme před zápasem upozorňovali, aby nemysleli na to s kým hrají, ale soustředili se na výkon svůj a když to udělají, porazí každého. První poločas jsme nastoupili proti silným Častolovicím. Poslední náš vzájemný souboj byl hodně vyhrocený a soupeř nás tehdy přetlačil v důrazu. Kluci byli na tento zápas nažhavení hned od úvodu a rychle navázali na kvalitní výkon z prvního zápasu. Soupeře jsme přehrávali, s míčem jsme byli šikovnější a soupeře jsme překvapili svým napadáním, důrazem a zaujetím. Díky tomu se dostavily i goly a jednoznačně jsme tento poločas vyhráli 5:1. Stěžery - Kostelec 3:5. Právě Kostelec byl naším soupeřem v posledním dnešním poločase. Sice jsme brzy prohrávali, ale byli jsme od začátku lepším týmem a rychle se nám podařilo vyrovnat. Náš tlak neustával, a díky aktivitě jsme po pár neproměněných šancích dvakrát udeřili a vedli 3:1. Pak nastala naše jediná dnešní slabší pětiminutovka, kdy jsme přestali hrát a soupeř toho využil a vyrovnal na 3:3. Poté jsme se však opět zvedli a po zásluze jsme tři minuty před koncem vstřelili vítězný gol. Další naše šance po krásných a přímočarých akcích zůstaly nevyužity. I přes to jsme porazili i tohoto soupeře a neztratili dnes ani bod!

Martin Čenovský, Lukáš Muller - trenéři FK Jaroměř: Klukům musíme za dnešní výkony moc poděkovat a smeknout před nimi. Dlouhodobě se naše výkony zvedly, ale dnes přišel ten vůbec nejlepší proti soupeřům z čela tabulky. Nejvíce nás těší to, jakým fotbalem se prezentujeme a bavíme se jím. Protivníky jsme předčili v kombinaci, fotbalovosti, hře jeden na jednoho a dnes i v důrazu a velkém zaujetí pro hru. Dnes nemůžeme vyzdvihnout jednotlivce, museli bychom totiž jmenovat celý tým od výborného Pospy až po kluky v útoku. Tým táhly obvyklé opory a ostatní se k nim dokonale přidali. Jen tak dál, nesmíme polevit a makat!

Sestava: Pospíšil - Mrkos, Bedlek, Machač, Dohnal, Chejnovský - Poděbradský - Dítě, Baudyš, Prokš, Hanák, Bano 

Děkujeme všem rodičům a příbuzným za dopravu a skvělou podporu za zábradlím i od stolu se slunečníkem. :)

Tři vyhrané a jeden prohraný poločas, ani to dnes starší přípravce na body nestačilo.

6. kolo KP starších přípravek - skupina G - Jaro - 6.5. 2018 - hřiště "V Růžové ulici" - Jaroměř

Již na druhém domácím turnaji jara jsme se dnes, 6.5.2018, představili domácím fandům. Soupeři nás dnes čekali opravdu těžcí, a to druhý a třetí tým tabulky, Chlumec n.C./RMSK a Jiskra Hořice. Chtěli jsme navázat na poslední slušně odehrané turnaji a fotbalem se především bavit.

FK Jaroměř/Sokol Stěžery - Jiskra Hořice 9:11 (4:5)

Branky: Poděbradský 4x, Dítě, Pospíšil, (Stěžery: Balcar 2x, Lounek)

Na úvod nás čekal třetí celek tabulky, a to kluci z Hořic. V našem posledním střetnutí jsme totálně zaostali v důrazu a soupeř nás díky tomu přehrál. Dnes jsme však od začátku tohoto zápasu ukázali náš velký herní posun z posledních týdnů. První poločas jsme byli od začátku aktivnější a fotbalovější, a také jsme se díky tomu ujali rychlého vedení 2:0. Lehké polevení nastalo posledních pět minut, kdy se soupeř díky důrazu dostal zpět do hry, ale pozorně jsme bránili a dokázali jsme nakonec ubránit výsledek 3:2, kdy nás svými goly táhl Tomik Poděbradský. Stěžery s "áčkem" Hořic prohrávají na vedlejším hřišti 1:3. Soupeřovo "áčko" nás tedy čekalo poločas druhý, který jsme zvládli velmi dobře. Byli jsme po většinu poločasu lepším týmem, nebáli jsme se hrát, vyrovnali jsme se jim v dobrém důrazu a k opět to parádně střílelo Tomikovi. Druhý náš vítězný poločas, tentokrát 3:1. Stěžery bohužel prohrávají 2:5, a tak je z toho těsná celková prohra 9:11.

FK Jaroměř/Sokol Stěžery - Chlumec/RMSK 8:19 (4:6)

Branky: : Poděbradský, Pitor, Hanák, Dítě 2x ( Stěžery: Balcar, Zadrobílek, Lounek )

Druhý dnešní zápas a velmi kvalitní soupeř. V tabulce druhý celek Chlumce n.C./RMSK. První poločas jsme nastoupili proti RMSK Novému Bydžovu. Divácky asi nejzajímavější poločas. Potkaly se dva celky, které hrají velmi dobře kombinačně a snaží se hrát fotbal. Začátek nám vyšel skvěle a po deseti minutách vedeme 3:0. Druhá část poločasu vyšla lépe hostům, kteří byli mírně lepším týmem a zaslouženě z toho bylo ještě drama. I díky naší dobré bojovnosti nakonec vítězíme i ve třetím dnešním poločase a to 4:3. Zápas na vedlejším hřišti : Stěžery - Chlumec 0:3. Poslední dnešní poločas proti silovým a vysokým klukům z Chlumce se nám moc nepodařil. Soupeř nás nepředčil fotbalově, ale důrazem! Kluky jsme na tento faktor upozornili, i přesto nás soupeř doslova přetlačil a první tři goly padají jako přes kopírák. Utočník soupeře přetlačí našeho obránce i golmana a je z toho gol. Snažili jsme se nepřestávat hrát a měli jsme i šance. Ujala se bohužel jen jedna a tak je z toho jediná naše dnešní prohra 1:5. Stěžery prohrávají s RMSK 3:8. Druhý zápas tedy končí zdánlivě jednoznačnou prohrou, ale to není až tak důležité.

SP FK Jaroměř/Stěžery - Chlumec/RMSK, 6.5.2018, foto: Václav Mlejnek Adam Dítě (zcela vpravo) proměňuje jednu ze svých dvou gólových střel proti Chlumci.

Martin Čenovský, Lukáš Muller - trenéři FK Jaroměř: Jsme rádi, že již třetí turnaj po sobě držíme velmi slušný herní výkon a opět nechyběla i důležitá bojovnost. Kluci v zápasech žijí a je vidět, že se o slušný výsledek chtějí porvat a to je hodně důležité! Z toho dnes vyplynuly tři vítězné poločasy. Nepovedl se nám jen ten poslední, kde nám chyběl důraz a možná už i trochu více sil. Každopádně chceme kluky pochválit a děkujeme jim za dnešní výkon. Jedeme a makáme dál!

Sestava: Pospíšil - Mrkos, Bedlek, Machač, Dohnal, Wache - Poděbradský - Dítě, Baudyš, Prokš, Hanák, Pitor 

Díky patří i rodičům a prarodičům za jejich podporu na dnešním domácím turnaji.

SP FK Jaroměř/Stěžery - Chlumec/RMSK, 6.5.2018, foto: Václav Mlejnek Foto 2x: Václav Mlejnek

Povedený výkon starší přípravky na turnaji v Kuklenách.

5. kolo KP starších přípravek - skupina G - Jaro - 28.4.2018 - hřiště Kukleny - Olympia HK

Za krásného počasí, na krásném hřišti v HK - Kuklenách, jsme se v sobotu, 28.4.2018, představili na dalším mistrovském turnaji jarní části. Našimi soupeři dnes byli domácí Olympie a mužstvo Chlumce n.C./RMSK. Dnes jsme si chtěli fotbal především užít a stabilizovat náš výkon, který bývá občas jako na houpačce.

Olympia HK - FK Jaroměř/Sokol Stěžery 4:21 (2:11)

Branky: Dítě 5x, Baudyš 4x, Pospíšil 2x, Prokš, Poděbradský, Mrkos, (Stěžery: Lounek 3x, Balcar V. 2x, Pácal 2x)

Úvod prvního poločasu zápasu s domácím mužstvem, složeným pouze z "2008ček", se nám příliš nepodařil a pár minut trvalo, než jsme spřesnili hru a zlepšili náš pohyb. Poté jsme míč dostali na zem a začali hrát kombinačně a dostavily se i goly. Při chuti byl hlavně Adam Dítě, který si správně posouval míč do rychlosti, zbytečně se s ním nezastavoval a oproti minulému týdnu většinu svých šancí proměnil. Toto bychom však chtěli od všech hráčů, hrát přímočaře a zbytečně nezasekávat míče, když před sebou máme volný prostor. K vidění byla spousta krásných akcí a dvě branky vsítil i Pospa z pozice brankáře. Průběžný výsledek : 8:0. Druhý poločas proti starším klukům Olympie jsme věděli, že bude za potřebí většího důrazu a to se nám docela povedlo a díky větší fotbalovosti jsme i tento tým Olympie přehráli a výhrali 6:1. V součtu poločasových výsledků Stěžer se celkové score zastavilo na čísle 4:21 v náš prospěch. 

FK Jaroměř/Sokol Stěžery - Chlumec/RMSK 7:7 (5:5)

Branky: : Bedlek 2x, Dítě, Poděbradský, ( Stěžery: Zadrobílek 2x, Balcar Š.)

Do druhého zápasu jsme vstupovali s vědomím, že nás čeká daleko fotbalovější a vyspělejší soupeř, se kterým jsme před třemi týdny na domácím hřišti prohráli 10:15. První poločas jsme narazili na RMSK Nový Bydžov. Zápas to byl od začátku vyrovnaný a hraný v daleko větším tempu. Soupeř měl ve svém středu šikovné hráče, hlavně jejich střední záložník byl velice šikovný a jeho levačka nám dala zabrat. Kluci se však nebáli hrát a silnější soupeř přispěl k našeho slušnému výkonu. Ujali jsme se brzy vedení 2:0, soupeř poté snižil, ale naše trpělivá a zodpovědná hra mu nedovolila srovnat a naopak jsme přidali další branku a zaslouženě tento poločas vyhráli 3:1. Stěžery vedle prohrávají s Chlumcem 2:4 a tudíž je poločasový výsledek 5:5. Poslední náš dnešní poločas proti nejtěžšímu soupeři z Chlumce nezačínáme vůbec dobře. Soupeř nás tlačí a využívá většího důrazu. Několikrát nás skvěle drží Pospa, ale po vlastním golu se soupeř zaslouženě ujímá v 8.minutě vedení 1:0. Vypadalo to, že se již nedokážeme herně zvednout, ale opak byl pravdou a to jak kluci před polovinou poslední půle začali hrát a hlavně bojovat, bylo skvělé. Obrázek hry se úplně otočil, byli jsme fotbalovější a živější a hlavně na nás byla vidět chuť s výsledkem něco udělat. Chlumec jsme mačkali, šancí bylo dost, ale hlavně Tomik se "zastřeloval" a jen těsně míjel soupeřovu bránu. Pět minut před koncem přišla zasloužená vyrovnávajicí branka z kopačky důrazného Ády Dítěte. Ani pak kluci nepolevili a náš tlak ještě sílil, ale již se nám nepodařilo vstřelit vítěznou branku, a to ani po posledním rohu a velikém závaru před soupeřovou svatyní. Stěžery na vedlejším hřisti podaly velice bojovný výkon, remizovali s Bydžovem a celkový výsledek je tedy 7:7! 

Martin Čenovský - trenér FK Jaroměř: Dnes musím být s naším vystoupením v celku spokojený. Jsou sice stále činnosti, na kterých musíme zapracovat, především tedy na větší přímočarosti a tahu hráčů s míčem, ale na druhou stranu jsou činnosti, ve kterých se zlepšujeme a to je důležité. Zápas s Olympii jsme zvládnout "museli", ale co mě dnes těší nejvíce je druhý zápas s kvalitním soupeřem. První poločas kvalitní, ale hlavně bych dnes vypíchnul naše vzepětí v závěrečném poločase s Chlumce, kde se nám první minuty vůbec nedařily a v této kategorii bývá zvykem, že když se týmu nedaří, tak se již v průbehu zápasu nedokáže mentálně zvednout. Přesně to se nám však dnes povedlo a za to chci kluky moc pochválit. Hráli jsme jako tým, ale i přes to bych dnes vyzdvihl Adama Dítěte v útoku, navrátilce Bedlu v obraně, který hrál velice dobře pozičně a důrazem předčil i daleko vyšší protihráče a k tomu přidal dva goly a také Pospu v bráně, který se i přes pár nepřesností nebál hrát s míčem na noze a také on se zapsal mezi střelce. Všem dnes velká pochvala a jedeme dál.

Sestava: Pospíšil - Mrkos, Bedlek, Hanák, Wache - Poděbradský - Dítě, Baudyš, Prokš 

Rodičům děkujeme za dopravu na zápas a za fandění po celý turnaj!

Další mistrovský turnaj starší přípravky přinesl výhru a prohru.

4. kolo KP starších přípravek - skupina G - Jaro - 21.4.2018 - hřiště Častolovice.

V sobotu, 21.4.2018, jsme zajížděli na půdu vedoucího celku tabulky, a to Kostelce n.O./Častolovic. Druhým soupeřem nám dnes byl tým Olympia HK. Po minulém týdnu a velmi špatném výkonu jsme chtěli jednoznačně předvést zcela odlišný výkon než tomu bylo před týdnem!

FK Jaroměř/Sokol Stěžery - Olympia HK 24:4 (10:3)

Branky: Baudyš 7x, Pitor 3x, Poděbradský 2x, Dítě, Prokš, Mrkos, (Stěžery: Zadrobílek 5, Balcar 3, Pácal)

Do první půle jsme proti "áčku" Olympie vstoupili velice aktivně a bylo na klukách vidět, že chtějí odčinit hrůzostrašný výkon z minulého týdne. Hráli jsme svižný a kombinační fotbal, nebáli jsme se hrát a soupeře jsme jednoznačně přehráli. Výsledek tohoto našeho poločasu byl "jen" 5:1, jelikož pár dalších našich šancí zůstalo nevyužito. Do druhého poločasu proti druhému mužstvu soupeře jsme nastoupili s pocitem, že už to půjde samo, ale tak to nikdy nefunguje. Naštěstí po prospaných pěti minutách jsme se vrátili ke kombinaci, kterou chceme předvádět, začali jsme běhat a hrou jsme se skvěle bavili. Při chuti byl hlavně Baudy, který vstřelil polovinu našich golů, kterých jsme druhý poločas nasázeli deset! Dovolili jsme si zkoušet i technické parády a krásné akce na jeden dotek, za což kluky chválíme.

Kostelec n.O./Častolovice - FK Jaroměř /Sokol Stěžery 18:6 (11:2)

Branky: : Baudyš, Dítě, Machač, ( Stěžery: Zadrobílek 2x, Lounek)

Druhý zápas a lídr tabulky. První poločas jsme narazili na Kostelec. Kluky jsme upozorňovali, že nás čeká daleko těžší soupeř než v zápase prvním. To jsme poznali hned na začátku a po jediné hrubé chybě Pospy v bráně jsme brzy prohrávali. Byla to však chyba, která pramenila z toho, že se Matěj snažil a hlavně nebál hrát, jakož i po celý turnaj a tak by to mělo být. Brzy jsme však po pěkné akci srovnali a hrál se velice vyrovnaný fotbal v dobrém tempu. Byli jsme o něco fotbalovější, ale v koncovce jsme několikrát selhali a naopak soupeř kvalitně zakončoval své nebezpečné brejky. Poločas končí a my prohráváme 4:2, ale výkon solidní. Stěžery na vedlejším hřišti prohrávají bohužel 0:7 s výbornými Častolovicemi. Proti tomuto týmu nastupujeme do druhé půle. Od začátku se hraje vyhrocený, důrazný a kvalitní fotbal, oproti našeho prvnímu vzájemnému zápasu jsme se jim částěčně vyrovnali v agresivitě a podařilo se nám soupeře i nemalou část zápasu přehrávat. Velice vyrovnané utkání, které jiskřilo nejen na hřišti, ale i mezi fanoušky obou týmů. Jediný rozdíl, který také rozhodl v náš neprospěch, vidíme v řešení a kvalitě předfinální a finální fázi, kdy soupeř ze šesti šancí dává čtyři branky, my asi z osmi pouze jednu. Koncovka je bohužel náš dlouhodobý problém a to rozhodlo. Avšak zápas byl od kluků odmakaný a nemají se za co stydět. Stěžery vedle zahrály výborně a možná na hranici svých možností a remizovali s Kostelcem 3:3 - velká pochvala. Celkový výsledek 6:18 nevypadá moc dobře, avšak úplně neodpovídá předvedené hře.

Martin Čenovský, Lukáš Müller - trenéři FK Jaroměř: Jsme rádi, že kluci předvedli dnes daleko lepší výkon než na posledním turnaji. Jak po fotbalové stránce, tak v bojovnosti. První zápas jsme si užili a zkoušeli i něco navíc a divákům se to muselo líbit. Proti vedoucímu týmu soutěže nás mrzí naše nemohoucnost v zakončení. Kluci proti fyzicky zdatnému soupeři bojovali, ale tolik neproměněných šancí nemůže znamenat dobrý výsledek. Když máme vystřelit tak nahráváme a když máme nahrát lépe postavenému spoluhráči, tak střílíme. Při pohledu na soupeře, který na naší půlce jednoduše dostával míč na útočníka, který si ho opět jednoduše píchnul kolem našeho obránce, zvedl hlavu a míč uklidil k tyči bezmocného Pospy, tak přesně takhle bychom se v zakončení měli chovat my, ale někdy až moc vymýšlíme. Zapracujeme na nedostatcích a jedeme dál.

Sestava: Pospíšil - Chejnovský, Machač, Mrkos, Bedlek - Poděbradský - Baudyš, Dítě, Prokš, Pitor, 

Děkujeme rodičům a příbuzným za dopravu a podporu v průběhu celého dopoledne.

Tuesday the 23rd.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.