Tři vyhrané a jeden prohraný poločas, ani to dnes starší přípravce na body nestačilo.

6. kolo KP starších přípravek - skupina G - Jaro - 6.5. 2018 - hřiště "V Růžové ulici" - Jaroměř

Již na druhém domácím turnaji jara jsme se dnes, 6.5.2018, představili domácím fandům. Soupeři nás dnes čekali opravdu těžcí, a to druhý a třetí tým tabulky, Chlumec n.C./RMSK a Jiskra Hořice. Chtěli jsme navázat na poslední slušně odehrané turnaji a fotbalem se především bavit.

FK Jaroměř/Sokol Stěžery - Jiskra Hořice 9:11 (4:5)

Branky: Poděbradský 4x, Dítě, Pospíšil, (Stěžery: Balcar 2x, Lounek)

Na úvod nás čekal třetí celek tabulky, a to kluci z Hořic. V našem posledním střetnutí jsme totálně zaostali v důrazu a soupeř nás díky tomu přehrál. Dnes jsme však od začátku tohoto zápasu ukázali náš velký herní posun z posledních týdnů. První poločas jsme byli od začátku aktivnější a fotbalovější, a také jsme se díky tomu ujali rychlého vedení 2:0. Lehké polevení nastalo posledních pět minut, kdy se soupeř díky důrazu dostal zpět do hry, ale pozorně jsme bránili a dokázali jsme nakonec ubránit výsledek 3:2, kdy nás svými goly táhl Tomik Poděbradský. Stěžery s "áčkem" Hořic prohrávají na vedlejším hřišti 1:3. Soupeřovo "áčko" nás tedy čekalo poločas druhý, který jsme zvládli velmi dobře. Byli jsme po většinu poločasu lepším týmem, nebáli jsme se hrát, vyrovnali jsme se jim v dobrém důrazu a k opět to parádně střílelo Tomikovi. Druhý náš vítězný poločas, tentokrát 3:1. Stěžery bohužel prohrávají 2:5, a tak je z toho těsná celková prohra 9:11.

FK Jaroměř/Sokol Stěžery - Chlumec/RMSK 8:19 (4:6)

Branky: : Poděbradský, Pitor, Hanák, Dítě 2x ( Stěžery: Balcar, Zadrobílek, Lounek )

Druhý dnešní zápas a velmi kvalitní soupeř. V tabulce druhý celek Chlumce n.C./RMSK. První poločas jsme nastoupili proti RMSK Novému Bydžovu. Divácky asi nejzajímavější poločas. Potkaly se dva celky, které hrají velmi dobře kombinačně a snaží se hrát fotbal. Začátek nám vyšel skvěle a po deseti minutách vedeme 3:0. Druhá část poločasu vyšla lépe hostům, kteří byli mírně lepším týmem a zaslouženě z toho bylo ještě drama. I díky naší dobré bojovnosti nakonec vítězíme i ve třetím dnešním poločase a to 4:3. Zápas na vedlejším hřišti : Stěžery - Chlumec 0:3. Poslední dnešní poločas proti silovým a vysokým klukům z Chlumce se nám moc nepodařil. Soupeř nás nepředčil fotbalově, ale důrazem! Kluky jsme na tento faktor upozornili, i přesto nás soupeř doslova přetlačil a první tři goly padají jako přes kopírák. Utočník soupeře přetlačí našeho obránce i golmana a je z toho gol. Snažili jsme se nepřestávat hrát a měli jsme i šance. Ujala se bohužel jen jedna a tak je z toho jediná naše dnešní prohra 1:5. Stěžery prohrávají s RMSK 3:8. Druhý zápas tedy končí zdánlivě jednoznačnou prohrou, ale to není až tak důležité.

SP FK Jaroměř/Stěžery - Chlumec/RMSK, 6.5.2018, foto: Václav Mlejnek Adam Dítě (zcela vpravo) proměňuje jednu ze svých dvou gólových střel proti Chlumci.

Martin Čenovský, Lukáš Muller - trenéři FK Jaroměř: Jsme rádi, že již třetí turnaj po sobě držíme velmi slušný herní výkon a opět nechyběla i důležitá bojovnost. Kluci v zápasech žijí a je vidět, že se o slušný výsledek chtějí porvat a to je hodně důležité! Z toho dnes vyplynuly tři vítězné poločasy. Nepovedl se nám jen ten poslední, kde nám chyběl důraz a možná už i trochu více sil. Každopádně chceme kluky pochválit a děkujeme jim za dnešní výkon. Jedeme a makáme dál!

Sestava: Pospíšil - Mrkos, Bedlek, Machač, Dohnal, Wache - Poděbradský - Dítě, Baudyš, Prokš, Hanák, Pitor 

Díky patří i rodičům a prarodičům za jejich podporu na dnešním domácím turnaji.

SP FK Jaroměř/Stěžery - Chlumec/RMSK, 6.5.2018, foto: Václav Mlejnek Foto 2x: Václav Mlejnek

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.