Povedený vstup starší přípravky do jarní časti KP.

1. kolo KP starších přípravek - skupina G - Jaro - 31.3.2018 - umělá tráva Chudonice ( Nový Bydžov )

Na první jarní turnaj KP starší přípravky jsme zajížděli na umělovou trávu do Chudonic v Novém Bydžově. Po dlouhé zimě jsme se všichni těšili na jarní část sezony, a také na nové i staronové soupeře, kteří nás v druhé části sezony čekají. Dnes to byl domácí tým Chlumec/ RMSK Nový Bydžov a druhý soupeř byl nám již dobře známý- FC Slavia HK.

FK Jaroměř/Sokol Stěžery - Slavia HK 10:2 (6:1)

Branky: Poděbradský 3x, Prokš, Dítě, Machač (Stěžery: Pácal 2x, Lounek, Balcar Š.)

Všemi očekávaný první zápas jara a tradiční soupeř ze Slavia HK. Kluky jsme upozorňovali, že bude záležet jen na našem přístupu. Od začátku zápasu jsme byli lepším a fotbalovějším týmem a povedlo se nám vstřelit důležité goly, které nás uklidnili. Bohužel spousta našich šancí zůstala nepochopitelně nevyužita a k tomu ve druhém poločase zachránila "áčko" soupeře šestkrát branková konstrukce. Brankový rozdíl měl být určitě mnohem vyšší. Jinak ale dobře zvládnuté utkání.

Chlumec/RMSK - FK Jaroměř/Sokol Stěžery 9:13 (4:9)

Branky: : Poděbradský 5x, Pitor 2x, Dítě 3x (Stěžery: Balcar V., Pavlík, Lounek)

Zápas o pomyslné první místo na tomto turnaji, ve kterém nás čekal Chlumec n.C./RMSK Nový Bydžov. Soupeř pro nás neznámý a moc jsme netušili, co od něj čekat. To však nebylo důležité, kluci se soustředili sami na sebe, zápas odjezdili a až na pár hluchých míst v naší hře jsme předváděli slušný a kombinační fotbal a svého soupeře zaslouženě porazili.

Martin Čenovský, Lukáš Müller - trenéři FK Jaroměř: Z kluků byla od prvních chvil cítit velká chuť do hry. Zima byla opravdu dlouhá a všichni jsme se již těšili ven. V obou zápasech jsme byli fotbalovějším týmem a výhry byly zasloužené. Dokázali jsme často velmi dobře kombinovat, což nás těší. Velký posun bychom stále potřebovali udělat v prvním doteku u většiny hráčů. Tam nás tlačí bota. Jinak dnes nemáme klukům co vytknout. Pochválit musíme všechny, jak naše obvyklé tahouny, tak i ostatní kluky, kteří je dnes velmi dobře doplňovali. Největší pochvalu přesto zaslouží dnešní golman Matěj Baudyš, který pár šancí pochytal, ale hlavně výborně rozehrával naše akce a nebál se zapojovat do hry.

Sestava: Baudyš -  Dohnal, Wache, Machač - Poděbradský - Prokš, Dítě, Pitor.

Rodičům děkujeme za dopravu a podporu v obou zápasech a těšíme se na ten další.

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.