Hodnocení podzimu očima trenérů přípravek

Seriál hodnocení jaroměřských týmů z pohledu jejich trenérů dnes zakončíme kategorií přípravek. Na hodnocení starší přípravky (ročníky 2007 - 2008) jsme se zeptali trenérů Martina Čenovského a Lukáše Müllera.


Skončila podzimní část sezóny 2017/18, jak byste ji zhodnotili?


Pro kompletní statistiku staršího dorostu klikněte na obrázek.
Podzimní část sezony starší přípravky bych zhodnotil v celku pozitivně. Důležitý je z mého pohledu posud v naší hře ze začátku soutěže. Některé naše výkony z turnajů byly sice jako na houpačce, ale to je myslím u této věkové kategorie pochopitelné. Dokázali jsme si, že umíme hrát s každým a záleží pouze na našem přístupu. Celkové třetí místo po podzimní části je myslím odpovídající našim výkonům a možnostem, avšak určitě je tu stále prostor pro zlepšení.


Který ze zápasů hodnotíte jako nejpovedenější a naopak?
Jednoznačně nejpovedenějším turnajem byl pro nás turnaj hraný v Kuklenách na hřišti Olympie HK. Vysoko jsme zde porazili našeho nejbližšího soupeře v tabulce, a to domácí Olympii a sehráli jsme vynikající zápas se suverénní Třebší, který jsme jen těsně prohráli a byli jsme soupeři minimálně rovnocenným soupeřem. Nechyběl elán, přístup a naše hra měla kvalitu! Naopak nejhorší turnaj jsme sehráli v Černilově, kde jsme ostudně prohráli s druhým celkem tabulky Novým HK/Černilovem 33:4. V tomto zápase jsme hráli odevzdaně, bez zájmu a nebyli jsme si schopni nahrát na metr.


Co máte s týmem nyní v plánu do dalších měsíců?
Našim cílem je co nejlépe se připravit na jarní část sezony, trénovat intenzivně ve velkém počtu hráčů, zaměřit se v trénincích na naše slabší stránky a odehrát kvalitně zimní turnaje, kterých je dostatek.


Cíl týmu pro jarní část?
Jednoznačně chceme udržet naše postavení v tabulce, ale hlavně chceme předvádět kombinační fotbal s velkým nasazením a alespoň jednou porazit dva lídry naší tabulky a to Sokol Třebeš a Nový HK/Černilov, v našich silách to určitě je.


oslava gólu, foto: Václav Mlejnek Turnaj SP v Rasoškách (4.11.2017). Foto: Václav Mlejnek.



Mladší přípravku (ročníky 2009 - 2010) trénují Petr Libich a Martin Slezák.


Skončila podzimní část sezóny 2017/18, jak byste ji zhodnotili?
Podzimní část sezóny hodnotíme jako úspěšnou, když jsme skončili na třetím místě za celky Trutnova a Chlumce nad Cidlinou.



Pro kompletní statistiku mladšího dorostu klikněte na obrázek.

Který ze zápasů či turnajů hodnotíte jako nejpovedenější a naopak?
Nemůžeme říct, že by se nám nějaký turnaj vyloženě nepovedl. Vždy záleželo na skladbě soupeřů. Na celky Trutnova a Chlumce nad Cidlinou jsme herně nestačili a všechny vzájemné zápasy prohráli. Naopak vyrovnané zápasy jsme sehráli s týmy FC Hradce Králové a Třebší. Výsledkově se nám dařilo proti SK Jičínu a Javorce/Miletínu. A tak když budeme hodnotit výsledky, tak nejpovedenější byl poslední turnaj v Jičíně s plným bodovým ziskem i když naše nasazení a hra místy zadrhávala.


Co máte s týmem nyní v plánu do dalších měsíců?
Teď nám začala zimní halová sezóna a kromě tréninků se zúčastníme několika turnajů pro ročníky 2009 a 2010. Dále plánujeme v rámci tréninku sehrát v hale několik přípravných přátelských zápasů, soupeře budeme ještě hledat.


Cíl Vašeho týmu pro jarní část?
V prvé řadě chceme, aby děti fotbal bavil. Dále pak chceme dětem dopřát kvalitní pohyb, který jim pomůže k pohybové všestrannosti. Jsou zde kluci, kteří vše chápou a dělají velké pokroky a kluci, kteří musí vynaložit více sil k požadovanému výkonu. Navíc po nich chceme disciplínu a kolektivní přístup. Toto jim pomůže i v běžném životě. Rádi bychom také přivítali nové hráče (hráčky) v našem kolektivu.




Minipřípravku (ročníky 2011 - 2012) trénují Jiří Kučera a Jiří Hiesl.


Skončila podzimní část sezóny 2017/18, jak byste ji zhodnotili?
Podzimní část minipřípravky se velice vydařila. Kluci měli výborný přístup jak k tréninkům, tak i k zápasům (turnajům).



Pro kompletní statistiku mladšího dorostu klikněte na obrázek.

Který ze zápasů či turnajů hodnotíte jako nejpovedenější a naopak?
Nejvíce se nám vydařil poslední turnaj v Jaroměři, tím méně povedeným byl turnaj v České Skalici.


Co máte s týmem nyní v plánu do dalších měsíců?
Od začátku listopadu nám začala halová sezóna. Budeme trénovat 2x týdně a zúčastníme se více jak 5ti halových turnajů.


Cíl Vašeho týmu pro jarní část?
Udržet se herně a výsledkově na stejné vlně jako na podzim a sehnat do týmu další fotbalové naděje.


V.Jesenice/Provodov, foto: Václav Mlejnek Turnaj SP v Jaroměři (26.10.2017). Foto: Václav Mlejnek.

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.