Solidní 4. místo "sedmiček" na kvalitně obsazeném turnaji v Červeném Kostelci

20.1.2018 - H.T. ročník 2007 a mladší - Červený Kostelec

Ročník 2007 a mladší měl dnes na programu další z turnajů, tentokrát hranný v hale Červeného Kostelce. Z důvodu špatného počasí jsme byli rádi, že všichni dorazili ve zdraví. Z turnaje se na poslední chvíli odhlásil "výběr HK", proto se nakonec, po menších organizačních zmatcích, hrálo systémem každý s každým. Museli jsme se dnes obejít bez našich opor, Tomika Poděbradského a Matěje Baudyše, kteří byli na krajském výběru své kategorie. Další změnou bylo nasazení Vaška Chejnovského po delší době do brány. Byli jsme zvědaví, jak si na tomto kvalitním turnaji povedeme.

FK Jaroměř - MFK Nové Město n.M. 0:0

Branky:

První utkání jsme odehráli proti tradičnímu soupeři z Nového Města. Z důvodu změny systému turnaje jsme se nestihli rozběhat a rozcvičit a hned jsme museli hrát, tudíž jsme brali remízu všemi deseti. Zodpovědný výkon.

FK Jaroměř - Červený Kostelec "2007" 1:2

Branky: Machač

Proti pozdějšímu vítězi turnaje jsme neodehráli špatný zápas. Dokázali jsme rychle odpovědět na vedoucí branku soupeře a zápas jsme ztratili jen kvůli smolné brance zaviněné špatnou komunikací obrany s brankářem. Komunikace byla mimochodem náš největší dnešní problém! I přes pár našich šancí jsme zápas již vyrovnat nedokázali.

FK Jaroměř - Červený Kostelec "2008" 1:1

Branky: Machač

Proti mladému, avšak kvalitnímu soupeři, jsme byli v zápase lepším týmem. Bohužel jsme neproměnili spoustu šancí a tak jsme brali pouze bod.

FK Jaroměř - MFK Trutnov 0:0

Branky: 

Další remíza v zápase, za který musím kluky pochválit. Bojovali a rvali se o každý míč. Proti tomuto soupeři najdou kluci vždy extra motivaci a odehrají zápas na plno. Ani dnes tomu nebylo jinak a byli jsme to právě my, kdo byl k vítězství blíž. Znovu chyběl jen větší klid v koncovce.

FK Jaroměř - Zábrodí 3:1

Branky: Machač, Dítě, Dohnal

Dobře zvládnutý zápas proti houževnatému soupeři. Potvrdili jsme roli favorita.

FK Jaroměř - Police n. M. 3:0

Branky: Pitor, Mrkos, Pechanz

Abych mohli pomýšlet na přední příčky, museli jsme tento zápas bezpodmínečně vyhrát. Byli jsme celý zápas lepším týmem, proměnili jsme své šance a zaslouženě zvítězili.

FK Jaroměř - Baník Rtyně 0:1

Branky: 

Náš nejhorší dnešní zápas! Sice se hrálo jen na branku soupeře, ale nedokázali jsme se prosadit proti týmu, který musíme porážet. Kluci se často zbytečně zbavovali míče, soupeř udeřil na konci zápasu z jediné své šance a my nezvládli roli jasného favorita!

FK Jaroměř - FC Hradec Králové 0:0

Banky: 

Jako již po několikáté jsme po výkonu nejhorším, podali v zápětí výkon nejlepší. A to proti nejfotbalovějšímu a nejkvalitnějšímu týmu na turnaji. Kluci podali opravdu heroický výkon, ukázkově bojovali a doslova "jezdili po zadku". Soupeř měl sice velký tlak a šance, ale skvěle zachytal Vašek v bráně a především tým táhl skvělý Honza Machač, který byl proti svému bývalému týmu všude a bylo ho plné hřiště. Tento zápas byl posledním na celém turnaji a byli jsme hnáni celým hledištěm, jelikož domácí Kostelec potřeboval ztrátu Hradce v tomto zápase, díky níž by celý turnaj vyhrát. Tak se taky stalo a mohla propuknou radost nejen "kostelečáků", ale i naše, protože jsme díky tomuto bodu o score přeskočili našeho rivala z Trutnova.

Celkové pořadí: 1. Červený Kostelec "07", 2. FC HK, 3. Červený Kostelec "08", 4. FK JAROMĚŘ, 5. Trutnov, 6. Zábrodí, 7. Nové Město n.M., 8. Rtyně, 9. Police n.M.

Martin Čenovský - trenér FK Jaroměř: Dnešní naše vystoupení hodnotím pozitivně. Turnaj jsme bez několika hráčů zvládli dobře. Mrzí mě jen prohra se Rtyní, tento zápas jsme měli vyhrát a mohla z toho být "bedna". Největší pochvalu dnes zaslouží "Machy", který odehrál turnaj takřka bez vystřídání a byl tím správným vůdcem, který tým dovedl ke kvalitnímu umístění. Musíme však zapracovat stále na několika věcech. Hlavně komunikace kluků na hřišti je špatná, spíše vůbec žádná. Přitom je to faktor, kterým si můžeme strašně zjednodušich spoustu situací. Občas nám vázla i kombinace, spracování a jednoduché nahrávky. Stále je na čem pracovat, ale celkově musíme za dnešek kluky pochválit. Makáme dál.

Sestava FK Jaroměř: Chejnovský - Mrkos, Machač, Dohnal, - Dítě, Pospíšil, Pitor, Pechanz

Děkujeme rodičům za dnes nelehkou dopravu na turnaj a za jejich podporu po celý turnaj

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.