Zklamání z výkonu starší přípravky na dalším mistrovském turnaji ve Stěžerech!

5. kolo G1C KP starších přípravek - skupina C - 1.10.2017 - Stadion Stěžery

Prvním říjnovým dnem pokračovala soutěž starší přípravky, tentokrát a již podruhé na hřišti našich spolubojovníků ze Stěžer. Čekal nás dnes opět soupeř z Rasošek a kvalitní tým Nového Hradce/Černilova, se kterým jsme hned v prvním mistrovském turnaji u nás v Jaroměři těsně prohráli. Dnes byl náš cíl jasný. Oplatit soupeři porážku, jelikož v našich silách a možnostech na to určitě máme. Naše očekávání dnes bohužel nebyla naplněna!

FK Jaroměř/Sokol Stěžery - TJ Rasošky 25:5 (11:3)

Branky: Poděbradský 7x, Pitor 2x, Bano 3x, Prokš 3x, Dítě, Mrkos, Wache, Dohnal ( Stěžery: Zadrobílek 4x, Lounek, Procházka)

Hrůzostrašný začátek z naší strany, kdy jsme si nebyli schopni přihrát na dva metry, chybělo nasazení a zápal pro hru! I přes to jsme díky lacaným chybám  soupeře dokázali nasázet docela velký počet branek, což nám pomohlo ke sklidnění ve druhém poločase, kde byl náš výkon proti "A" týmu Rasošek již o něco lepší a i zde jsme dokázali nasázet dost golů. Avšak celkový dojem nebyl příliš dobrý, odehráli jsme proti tomuto soupeři daleko povedenější zápasy. Těsnějšími výsledky zvládli oba poločasy proti tomuto soupeři naši kolegové ze Stěžer, ale i přes to vypadá výsledek slušně, ikdyž důležitější je pro náš právě ten výkon, který byl spíše průměrný.

FK Jaroměř/Sokol Stěžery - Nový HK/ Černilov 8:12 (6:8)

Branky: : Prokš 2x, Baudyš, Dítě, (Stěžery : Zadrobílek 2x, Lounek 2x)

Zápas proti již zmíněnému soupeři, kterého jsme chtěli potrápit a porazit, se nám vůbec nepovedl. Od začátku prvního poločasu, kde jsme nastoupili proti Černilovu, se nám snad pět minut nepodařilo rozehrát a dostat míč na soupeřovu polovinu. Chyby přicházely od brankáře, přes obranu a ani útočníci nedokázali být v průběhu prvních minut vůbec nebezpeční. Poté jsme se zvedli vedoucí branku a výkon šel trochu nahoru. Povedlo se nám lépe kombinovat a dvakrát jsme se dostali do vedení. Soupeř však, hlavně díky svému kvalitnímu a rychlostně dobře vybavenému útočníkovi s číslem 6, se kterým jsme si nevěděli rady, dokázal výsledek otočit a nakonec jsme byli rádi za výsledek 4:4. Nejhorší poločas v dosavadním průbehu sezony přišel proti Novému Hradci. Kvalitní soupeř, se kterým se však také dá hrát vyrovnané utkání, náš předčil ve všech směrech. Hlavně v osobních soubojích a přímočarosti. Nám míče odskakovaly, opět jsme si nebyli schopni přihrát a o nějaké nebezpečnosti směrem dopředu ani nemůže být řeč! Kluci hráli daleko pod svými možnostmi. To mnohem lépe se vedlo bojovným klukům ze Stěžer, kteří hráli s tímto týmem herně i výsledkově vyrovnaněji!

Martin Čenovský, Lukáš Müller - trenéři FK Jaroměř: Jsme velice zklamáni z dnešního vystoupení našich borců. Až na pár světlých chvilek ve druhém poločase zápasu prvního a prvním poločase zápasu druhého, se na náš výkon nedalo koukat. Chyby k fotbalu patří, ale mnohem více nás mrzí dnešní přístup, kdy jsme hlavně ve druhém zápase byli myšlenkami nejspíš ještě někde v šedesátém kole přiblblých her na telefonu! Hned po turnaji jsme si k tomuto tématu docela důrazně něco řekli a věřím, že se proto dnešní strašný výkon nebude opakovat. Máme na víc a každý se musí zamyslet nad tím, jestli je jeho příprava těsně před zápasem a přístup v samotném zápase v pořádku!

Sestava: Pospíšil -  Baudyš, Dohnal, Mrkos, Pitor - Poděbradský - Pechanc, Prokš, Dítě, Bano, Wache

Děkujeme rodičům za dopravu a fandění po celé slunečné dopoledne. Alespoň počasí se nám konečně vydařilo. Těšíme se příště na lepší podívanou!

Wednesday the 24th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.