Výborný herní projev starší přípravky na dalším mistrovském turnaji v HK !!!

3. kolo G1C KP starších přípravek - skupina C - 16.9.2017 - stadion Olympia HK

Ve třetím pokračování mistrovských turnajů jsme tentokrát zajížděli na půdu Olympie HK. Cíl byl dnes jasný. Porazit tým Rasošek co nejvyšším rozdílem, porval se o slušný výsledek s Olympií a ukázat všem náš herní růst a fotbalem bavit nejen sami sebe, ale i všechny přihlížející diváky a rodiče.

TJ Rasošky - FK Jaroměř/Sokol Stěžery 4:30 (2:17)

Branky: Poděbradský 7x, Prokš 4x, Dítě 3x, Bano 2x, Dohnal (Stěžery: Šmíd 4x, Zadrobílek 4x, Lounek 3x, Procházka, Balcar)

V prvním dnešním zápase nás čekal soupeř z Rasošek. První poločas jsme začínali proti "A" týmu, se kterým jsme se na minulém turnaji trochu natrápili. Dnes to však od začátku zápasu bylo z naší strany úplně o něčem jiném než před týdnem. Svého soupeře jsme od prvních minut převyšovali ve všech herních činnostech, nasázeli rychle pár potřebných branek pro uklidnění, skvěle kombinovali a fotbalem se bavili. Výsledkem toho byl stav 12:0. Do druhého poločasu proti "béčku" jsme vstoupili se stejnou chutí a aktivitou. Šance střídala šanci, své útoky jsme řešili správně a fotbalově, avšak dlouho byla proti soupeřova skvěle chytající brankářka! Před polovinou druhého poločasu se nám konečně podařilo vsítit důležitou branku po další kvalitní kombinaci, kterou nechytatelně zakončil Tomík Poděbradský. Poté jsme soupeři nasázeli další čtyři banány, udrželi "nulu" pro znovu skvěle chytajícího i rozehrávajícího brankáře Matěje "Pospu" Pospíšila a vyhráli tedy i druhý poločas výsledkem 5:0. V tomto utkání nezaostávali ani naši "kolegové" ze Stěžer, a proto i díky nim vypadá score zápasu moc hezky. 4:30 !

FC Olympia HK - FK Jaroměř/Sokol Stěžery 11:9 (5:3)

Branky: Poděbradský 2x, Pitor, Prokš, Bano (Stěžery: Šmíd, Zadrobílek, Procházka, Balcar)

Naše dnešní druhé a zároveň poslední vystoupení proti hradecké Olympii bylo již před začátkem utkání plné očekávání a všichni jsme věděli, že půjde o vyrovnané a těžké utkání plné vysokého nasazení a soubojů, což se přesně potvrdilo. První poločas jsme nastoupili proti silnější Olympii "A". Začátek zápasu vyšel lépe domácím a vytvořili si v něm mírnou herní převahu. Ne však na dlouho. Naši kluci postupně přidali v nasazení, výborně kombinovali, nebáli se hrát a svého soupeře jasně přehrávali. Díky tomu se nám podařilo vstřelit vedoucí branku. Poté jsme hráli i nadále kvalitní a soustředěný fotbal, kdy nám fungovala součinnost všech našich řad od brankáře, až po útočníky. I přesto se soupeři podařilo z ojedinělé šance srovnat a další střely zlikvidoval skvěle Matěj Pospíšil. Jeho důležité zákroky nás ještě víc nabudily a chvíli před koncem jsme vstřelili vítěznou branku prvního poločasu a k tomu ještě dvakrát brankovou konstrukci. Poločas "jaroměřských" = výhra 2:1 ! Druhý poločas proti "béčku" soupeře kluci pokračovali ve vysokém nasazení a naší hře stále nescházela kvalita. Pomohl nám rychlý gol, hráli jsme sebevědomě a díky tomu jsme vyhráli i poslední poločas 3:0. Škoda jen trochu vyšší prohry Stěžer v tomto druhém utkání, která znamenala celkově těsnou porážku 11:9.

Martin Čenovský, Lukáš Müller - trenéři FK Jaroměř: Dnešní vystoupení kluků musíme a moc rádi hodnotíme velmi kladně! Předvedená hra v obou zápasech se totiž začínala blížit tomu, co bychom si představovali. Kombinační fotbal, nasazení a zaujetí, nebojácnost a hlavně to, že se díky těmto faktorům náš fotbal musel líbit! Opět bychom vyzdvihli především týmovost, kluci jezdili jeden za druhého, zlepšila se i komunikace na hřišti. I přesto musíme znovu pochválit i pár jednotlivců : Matěje Pospíšila v brance, který opět předvedl výborný výkon, Tomáše Poděbradského, našeho tahounu, který tým znovu vedl velmi dobře. Matyáš Pitor v obraně odehrál také velmi povedený turnaj a v útoku náš "buldog" Adam Prokš. Děkujeme vše klukům, tento turnaj se nám povedl, ale stále je na čem pracovat. Třeba na lepších řešeních jednotlivých situací!

Sestava: Pospíšil -  Baudyš, Dohnal, Mrkos, Pitor - Poděbradský - Pechanc, Wache, Prokš, Dítě, Bano

Velké DÍK také rodičům za dopravu a skvělé fandění našim malým hvězdám :). Těšíme se na další turnaj.

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.