Starší přípravka bojovala na dalším finálovém turnaji STP v Hradci!

4. kolo finálové skupiny STP - 23.4.2017 - hřiště Nový HK.

Ve čtvrtém kole finálové skupny jsme zajížděli na hřiště Nového Hradce. Bohužel ani na tento turnaj jsme neodjeli kvůli nemocem zdaleka kompletní a na střídání jsme tak měli u obou týmů pouze 1 hráče, takže si kluci fyzicky hrábli opravdu až na dno.

FK Jaroměř - FK Černilov 14:12 (10:3)

Branky: Vágner 3x, Kašpar 3x, Karel 2x, Hemelík 2x, Rehák 2x, Hanák, Libich

První poločas naprosto jasná převaha našeho týmu vyjádřená i brankově. Do druhého poločasu jsme značně polevili a nakonec z toho bylo ještě drama, které jsme však zvládli a zaslouženě vyhráli.

FC Nový HK - FK Jaroměř  9:8 (5:4)

Branky: Rehák 4x, Karel 2x, Kašpar, Vojtíšek

Utkání s Novým Hradcem bývají vždycky strašně vyrovnaná a nejinak tomu bylo i dnes. Od první do poslední sekundy naprosto vyrovnaný průběh na obou hřištích, kdy se vedení přelévalo ze strany na stranu. Nakonec jsme z tohoto souboje odešli těsně poraženi o jedinou branku.

Áčku se dnes moc nedařilo, neboť ze 4 poločasů vyhrálo pouze jediný (bilance 1-1-2). Zvláště mu pak nevyšel zápas Novým Hradcem, kde se nedařilo především střelecky, neboť šancí bylo spoustu. Někdy je třeba více střelby, než kombinace.

Béčko dnes odehrálo asi nejlepší jarní turnaj, když s kvalitními týmy dokázalo hrát všechny poločasy vyrovnaně (2x remíza s Novým HK). Dnes veliká pochvala pro Honzíka, Martina a Toma - výborný výkon.

Jiří Lebedinský, trenér FK Jaroměř: Dnešní turnaj nás čekali další dva silní protivníci. I přesto jsme chtěli naplno bodovat. V této finálové skupině není slabých soupeřů a to je pro kluky jedině dobře. Je potřeba se vrátit ke kvalitním tréninkům (nutná 100% účast) a zlepšit hlavně střelbu, střelbu a znovu střelbu....

Sestava FK Jaroměř ,,A": Poděbradský - Kašpar, Karel, Bělohlávek, Libich, Hemelík, Vágner

Sestava FK Jaroměř ,,B": Lebedinský - Holub, Hofman, Vojtíšek, Pospíšil, Rehák, Hanák

Rodičíům děkujeme za dopravu a fandění.

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.