Oslabená starší bojovala na dalším turnaji finálové skupiny v Třebši

3. kolo finálové skupiny STP - 14.4.2017 - hřiště Třebeš HK.

Třetí kolo finálové skupny jsme zajížděli na hřiště hradecké Třebše, kde jsme se utkali s domácími a Jičínem, tedy se soupeři, se kterými jsme doposud ještě nehráli. Bohužel na tento turnaj jsme zajížděli citelně oslabeni o brankáře Dufína, který je mimo hru zřejmě na celé jaro (zlomený malíček) a rovněž o Fandu Hemelíka, Marťu Hofmana a Matěje Pospíšila.

TJ Sokol Třebeš - FK Jaroměř – 15:8 (10:4)

Branky: Karel 3x, Kašpar 2x, Chejnovský, Rehák, Hanák

Domácí na nás připravili hřiště hodně malých rozměrů a dlouho jsme se s tímto faktem nedokázali vypořádat. Zápas byl bojovný a plný soubojů, kdy museli hráči rychle pracovat s míčem. Třebeš byla v součtu nakonec zasloženě lepším týmem, neboť má oba týmy velmi kvalitní a na vysoké úrovni.

FK Jaroměř – SK Jičín 16:11 (11:6)

Branky: Karel 4x, Libich 3x, Kašpar 2x, Baudyš 2x, Bělohlávek, Rehák, Holub, Vojtíšek, Poděbradský

Jičín byl oproti domácím značně slabším soupeřem a od začátku jsme měli zápas ve svých rukou. Ke konci zápasu klukům začal pomalu docházet dech, ale zasloužené vítězství jsme si již s přehledem pohlídali.

 

Áčku dnes chyběl citelně tvůrce a dirigent hry - Fanda. Kluci se na malém hřšiti dlouho nedokázali přizpůsobit způsobu hry, která by na něm byla účinná. I přesto pochvala za bojovnost a výkony, i když herně to dnes prostě úplně ono nebylo. Především nás pak sráží nedůraz v našem vápně (rohy soupeřů a jeho náběhy) a pak proměňování vyložených šancí....

Béčku se dnes turnaj moc nepovedl, neboť narazilo ve všech poločasech na velmi silné soupeře, proti kterým to bude mít na jaře velmi těžké. I přesto někteří hráči nepodali takový výkon, jaký by měli. Pochvala pro hráče mladší přípravky za přístup a výpomoc.

Jiří Lebedinský, Jiří Poděbradský - trenéři FK Jaroměř: Dnešní turnaj jsme chtěli zvládnout určitě lépe. Bohužel absence důležitých hráčů byla hodně znát, především pak bude těžké si v této finálové skupině poradit s absencí druhého brankáře. Poděkování Vaškovi Chejnovskému a Martinovi Slezákovi za výpomoc!

Sestava FK Jaroměř ,,A": Lebedinský - Kašpar, Holub, Karel, Bělohlávek, Libich, Hanák, Baudyš

Sestava FK Jaroměř ,,B": Chejnovský - Pitor, Poděbradský, Vojtíšek, Rehák, Slezák, Mrkos, Vágner

Rodičíům děkujeme za bezva fandění.

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.