Krásné 2. místo 2006tek na kvalitním domácím turnaji - Skaličan Cupu!

STP (ročník 2006) - 26.2.2017 - HT Skaličan Cup Jaroměř.

neděli 26.2.2017 jsme odehráli po dlouhé době domácí turnaj starší přípravky, vypsaný pro ročník 2006, který nesl název Skaličan Cup. Jednalo se o velmi kvalitně obsazený turnaj. Hrálo se systémem každý s každým. Atmosféru v hale umocnil fakt, že tým s nejlepšími fanoušky vyhraje sele na rožeň od firmy Skaličan a.s. v čele s p. Petrem Libichem. Atmosféra  v hale byla opravdu neskutečně bouřlivá a trenéři to měli v této atmosféře hodně složité….

Výsledky našeho týmu:

FK Jaroměř – TJ Tatran Hostinné 4:0

Branky: Vojtíšek 2x, Lebedinský, Hemelík

Úvodní zápas turnaje jsme zvládli dobře. Kluci hráli s chutí a nasazením a odměnou jim bylo vysoké vítězství.

FK Jaroměř – FK Kolín 3:2

Branky: Lebedinský 2x, Karel

Velmi těžký soupeř, který nás hodně prověřil. Dvakrát jsme vedli, ale soupeř dokázal vždy vyrovnat. Vítězství nám vystřelil v infarktovém závěru a za bouření tribun, svým druhým gólem v zápase 15 sekund před koncem Matěj Lebeda.

FK Jaroměř – SK Holice 5:1

Branky: Karel 2x, Lebedinský, Hemelík, Vojtíšek

Do zápasu jsme nastoupili po dlouhé 7 zápasové pauze, a to je vždy ošidné. Kluci však zvládli zápas se slabším soupeřem dobře, nepodcenili ho a měli ho celý průběh pod kontrolou.

FK Jaroměř – FK Letohrad 1:2

Branky: Karel

Letohrad nepatří k naším oblíbeným soupeřům, a ani dnes to nebylo jinak. Sice jsme vedli, ale Letohrad dvěma slepenými brankami po našich chybách otočil skóre. Co nám bylo platné, že jsme soupeře v posledních 5ti minutách zamkli na jeho polovinu, když jsme nedokázali využít ani jednu z našich vyložených šancí, a že jich bylo…

FK Jaroměř – MFK Trutnov 3:2

Branky: Libich, Vágner, Karel

Velmi povedený zápas, i když….Do utkání jsme vstoupili výborně a po výborném výkonu jsme vedli již 3:0. Soupeř se však nevzdal a po našich 2 hrubých individuálních chybách snížil během 2 minut na rozdíl jediného gólu. Zasloužené vítězství jsme si však v hektickém závěru nenechali vzít.

FK Jaroměř – MFK Nové Město 2:0

Branky: Libich, Karel

V tomto utkání jsme se nemohli dlouho prosadit. Nakonec se to však podařilo a připsali jsme si zasloužené vítězství.

FK Jaroměř – FC Hlinsko 0:1

Branky: :(

Jednoznačné finále turnaje bylo tady. Bouře v hledišti a bitva na hřišti. Hlinsko bylo na turnaji (i 3 roky zpětně) nepřekonatelné a i dnes válcovalo každého soupeře rozdílem třídy - 5:0 a více…Kluci však od začátku bojovali statečně. Zápas byl velmi bojovný a plný soubojů. I přesto, že jsme měli dvě velmi dobré šance k vyrovnání se nám to nepodařilo, ale tato prohra nebolí – naopak. Bravo kluci.

FK Jaroměř – FK Chlumec n. Cidlinou 2:1

Branky: Karel 2x

Po výborném výkonu s Hlinskem přišel ,,půst“ v podobě děsivého výkonu s Chlumcem. Kluci se trápili a dlouho se na náš fotbal nedalo dívat. Ke konci zápasu jsme však přeci jen zabralia připsali si vítězství, které nám zaručilo celkové 2. Místo v turnaji.

Celkové pořadí turnaje: 1. FC Hlinsko, 2. FK Jaroměř, 3. MFK Trutnov, 4. FK Kolín, 5. FK Letohrad, 6. MFK Nové Město, 7. FK Chlumec nad Cidlinou, 8. TJ Tatran Hostinné, 9. FK Holice

Jiří Lebedinský, trenér FK Jaroměř: Na dnešním domácím turnaji jsme chtěli moc uspět. Turnaj byl velmi kvalitně obsazen a na kluky tak čekalo 8 náročných zápasů. Rozhodli jsme se k tomu, že nominujeme všechny kluky, a tak nás bylo hned 10 do hry. Kluci podávali v průběhu turnaje velmi dobré výkony. Za nejlepší zápasy považuji jednoznačně zápas s Hlinskem a Trutnovem. Naopak nejméně se nám dařilo s Letohradem a Chlumcem. Pochvala pro všechny kluky za odmakaný turnaj. Makáme však dál…

Gratulujeme: Míša Dufek byl zvolen nejlepším brankářem turnaje. 

Rodičíům děkujeme za úžasnou podporu a fandění, které klukům dnes pomohlo k výbornému umístění a výsledku.

Sestava FK Jaroměř: Dufek – Libich, Bělohlávek, Karel, Hemelík, Vágner, Hofman, Holub, Lebedinský, Vojtíšek, Rehák

Skaličan Cup 2017

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.