Další ,,pouze" stříbrná medaile starší přípravky na turnaji ve Rtyni!

STP (ročník 2006) - 5.2.2017 - HT Rtyně v Podkrkonoší.

neděli 5.2.2017 jsme odehráli další turnaj starší přípravky, vypsaný pro ročník 2006, který se uskutečníl v pěkné a útulné hale ve Rtyni v Podrkonoší. Hrálo se spravedlivým systémem každý s každým. Vítězství na turnaji jsme chtěli věnovat naší opoře a kamarádovi Romčovi Kašparovi, který jde na operaci se slepým střevem, ale nakonec to bohužel o kousíček nevyšlo - tak snad příště Romčo !

Výsledky našeho týmu:

FK Jaroměř – Hostinné 2:0

Branky: Karel, Holub

I přesto, že se jednalo o první zápas turnaje, neodehráli jsme ho úplně špatně. Byla v něm však ještě spousta nepřesností.

FK Jaroměř – FC Nový HK 1:1

Branky: Lebedinský

Utkání s končeným vítězem turnaje přineslo 2 rozdíle části zápasu. Více než první polovinu jsme byly jednoznačně lepším týmem, ale nedokázali jsme proměnit další vyložené šance. Soupeř byl naopak lepší ve druhé části zápasu a mohli jsme být rádi, že jsme ubránili nakonec asi spravedlivou remízu.

FK Jaroměř – TJ Sokol Třebeš 1:3.

Branky: Hemelík

Nejméně povedené utkání na turnaji, které nás nakonec asi bohužel stálo celkové vítězství. Velmi špatný výkon a nasazení od většiny opor týmu. Nedokázali jsme si poradit s nakopávanými balóny od soupeře a špatnou hrou jsme i přes mohutný závěrečný tlak nakonec odešli poraženi.

FK Jaroměř – TJ Dvůr Králové 2:0

Branky: Holub, Vágner

Ani proti asi nejslabšímu soupeři na turnaji jsme nepředvedli žádný búhvíjaký výkon. Vítězství jsme nakonec vybojovali, ale určitě nebylo bez chyb.

FK Jaroměř – MFK Trutnov 3:1

Branky: Karel, Lebedinský, Libich

Pro změnu jednoznačně nejpovedenější zápas turnaje. Kluci hráli s chutí a elánem. Velmi dobrý výkon všech hráčů a moc pěkné góly. Je však nutno si přiznat, že jsme hráli proti hráčům ročníku 2007.

FK Jaroměř – Rtyně/Úpice 2:0

Branky: vlastní, Lebedinský

Z utkání proti domácím jsme měli trochu strach, ale nakonec jsme ho dokázali zvládnout velmi dobře a po spolehlivém výkonu jsme zvítězili.

FK Jaroměř – TJ Baník Žacléř 3:1

Branky: Hofman, Hemelík, Holub

Zřejmě 2. nejlepší zápas na turnaji. Kluci hráli s nasazením a velikým zaujetím. V utkání jsme převedli spoustu pěkných akcí, které bychom měli a chtěli předvádět častěji.

Celkové pořadí turnaje: 1. FC Nový HK, 2. FK Jaroměř, 3. Rtyně/Úpice, 4. TJ Sokol Třebeš, 5. MFK Trutnov, 6. TJ Tatran Hostinné, 7. TJ Baník Žacléř, 8. TJ Dvůr Králové n.L.

Jiří Lebedinský, trenér FK Jaroměř: Dnešní turnaj nás nezastihl v úplně dobrém rozmaru, navíc se nedařilo ani tradičním oporám. Zvláště pak Jířa Karel měl dnes v zakončení velikou smůlu. Ani nasazení, zaujetí pro hru a bojovnost dnes nebylo úplně dobré. Je potřeba si uvědomit, že je nutné hrát v každém zápase na 100% a nevynechat jediný souboj a jediný míč, neboť v konečném účtování se to může vymstít, tak jako dnes...Možná jsme ale až moc nároční...? Jedeme dál....

Velmi dobrý výkon dnes předvedl Martin Hofman, který byl vyhlášen i nejlepším hráčem našeho týmu. 

Rodičíům děkujeme za dopravu a fandění.

Sestava FK Jaroměř: Dufek - Karel, Hofman, Bělohlávek, Vágner - Libich, Hemelík, Holub, Lebedinský

Rtyně - 5.2.2017 - 3 Rtyně - 5.2.2017 Rtyně - 5.2.2017 - 2

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.