Statečný boj a dobré výkony 2006tek na turnaji starší kategorie

STP (ročník 2006) - 22.1.2017 - HT FOTTUR Jaroměř.

V neděli 22.1.2017 jsme odehráli další z turnajů s ročníkem 2006. Tentokrát jsme se zúčastnili turnaje pro ročník 2005, neboť organizátorovi p. Červenkovi vypadlo několik týmů, a tak jsme se rozhodli pomoci a zúčastnit se. Hrálo se 1x17 minut, a tak jsme odehráli i velikou porci minut a ostudu jsme myslím rozhodně neudělali...

Výsledky našeho týmu:

FK Jaroměř (2006) – FK Jaroměř (2005) 2:6

Branky: Rehák 2x

Hned první zápas jsme se utkali s kamarády z ročníku 2005. Měli jsme výborný začátek, kdy jsme byli jednoznačně lepším týmem, ale spoustu šancí jsme nevyužili, nebo je zachránila Anetka. Po výborném úvodu nás soupeř začal přece jen pomalu přehrávat, a když se k tomu přidala vysoká produktivita v proměňování šancí, byla z toho nakonec vysoká prohra, která však úplně neodpovídá průběhu hry.

FK Jaroměř – KFS HK dívky (U13) 2:0

Branky: Kašpar, Rehák

Fyzický rozdíl mezi oběma týmy byl obrovský. Kluci se toho možná až moc zalekli a nepřistoupili k naší hře, a tak z toho bylo víceméně trápení s naší herní převahou po celý zápas.

FK Jaroměř – FK Kostelec n.O./AFK Častolovice 1:2

Branky: Hemelík

Výborný zápas s velmi silným soupeřem. Utkání bylo naprosto vyrovnané, ale soupeř byl nakonec o 1 branku šťastnější. 

FK Jaroměř – SK Červený Kostelec 0:2

Branky: :(

Opět velmi bojovné utkání s kvalitním soupeřem, který sice měl územní převahu, ale naše obrana ho do vážnějších šancí nepouštěla. Soupeř hrál na můj vkus místy až za hranicí pravidel, a tak jsme spíš rádi, že s nikdo nezranil.

Jiří Lebedinský, trenér FK Jaroměř: Turnaj jsme brali jako zpestření a výzvu pro kluky. Ti si s tím poradili velmi dobře a ve všech zápasech podali statečné a bojovné výkony. O výsledek nám v tomto turnaji vůbec nešlo a jsme rádi, že jsme kluky viděli zase proti jiným a fyzicky vyspělejším soupeřům.

Sestava FK Jaroměř: Lebedinský - Kašpar, Libich, Bělohlávek - Holub, Hemelík, Rehák

Rodičímům děkujeme za podporu a fandění.

FOTTUR SP r. 2006, 22.1.2017, foto: Václav Mlejnek

Tým Jaroměře.

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.