Jediný nepovedený a prohraný zápas na turnaji ze 7 utkání nás stál zlato

STP (ročník 2006) - 15.1.2017 - HT Třebeš Hradec Králové.

sobotu 15.1.2017 jsme odehráli další turnaj starší přípravky, vypsaný pro ročník 2006, který se uskutečníl v pěkné a moderní hale v Třebši. Na turnaj jsme odjížděli po dlouhé době až na zraněného Míšu Dufka víceméně v nejsilnější možné sestavě a nakonec z toho bylo další - již 3 stříbro ze zimních turnajů.

Výsledky našeho týmu ve skupině:

FK Jaroměř – Třebeš ,,B" 4:2

Branky: Hemelík 2x, Holub, Vágner

Úvodní zápas nám po dlouhé době vyšel velmi dobře. Kluci hráli s chutí a zaslouženě zvítězili, i když nutno říci, že soupeř kousal až do konce.

FK Jaroměř – FK Náchod 3:0

Branky: Hemelík 2x, Karel

Utkání s tradičním soupeřem jsme měli po celou dobu pod kontrolou. Soupeř se do žádné vyložené šance nedostal, naopak my jsme toho spálili spoustu. Po velmi dobrém úvodu naše tempo ke konci zápasu uvadalo.

FK Jaroměř – SK Červený Kostelec 1:0

Branky: Libich

Soupeř se na turnaji představil sice s ročníkem 2007, ale nutno uznat, že se mi jeho hra dlouhodobě líbí a předváděl po celý turnaj opravdu velmi dobré výkony. Zápas to byl od začátku velmi důrazný, hosté hráli možná až za hranou únosnosti, ale dokázali jsme se s tím vyrovnat a nakonec zaslouženě zvítězit po brance Matyáše Libicha v závěru zápasu.

FK Jaroměř – SK Nemošice 1:4

Branky: vlastní

Do utkání jsme vstoupili přímo tragicky. Již po pár sekundách prohráváme 0:1, následně přijdou ještě další 2 rychlé branky soupeře a je z toho naprosto zasloužené prohra po našem nejhorším výkonu v turnaji, který nás nakonec velmi mrzel...Soupeř byl k poražení, ovšem bohužel jsme podali nejhorší výkon v turnaji zrovna s tímto soupeřem. Je nutno podotknout, že soupeř se opíral o 2 nadstandardní a fyzicky a tehnicky výborné hráče, kteří za celý turnaj ani jednou nestřídali a na závěr byli vyhlášení nejlepším hráčem (č. 7) a nejlepším střelcem turnaje (č. 11).

Finálová skupina

FK Jaroměř – MFK Nové Město 6:1

Branky: Hemelík 2x, Karel 2x, Kašpar, Vágner

Kluci, jakoby chtěli odčinit zaváhání s Nemošicemi a od začátku zápasu hráli výborně, s chutí a nasazením. Odměnou jim bylo vysoké a jasné vítězství. Opravdu výborně v tomto zápase zahrál Marťa Hofman.

FK Jaroměř – Třebeš ,,A" 2:1

Branky: Libich, Hemelík

Těžký zápas s houževnatým soupeřem, který po naší chybě v rozehrávce rychle vedl. Kluci se však nezvdali a skóre zaslouženě otočili a zvítězili.

FK Jaroměř – FC Nový HK 6:0

Branky: Karel 3x, Vágner 2x, Hemelík

Soupeř se na dnešním turnaji představil s ,,rezervním" kádrem a bylo to znát. Od začátku jasné utkání, ve kterém jsme neproměnili ještě řadu dalších šancí. Velmi dobře zahrálo v tomto zápase útočné duo Matyáš Libich a Jakub Vágner.

 

Celkové pořadí turnaje: 1. SK Nemošice, 2. FK Jaroměř, 3. Třebeš ,,A", 4. Třebeš ,,B", 5. MFK Nové Město, 6. FC Nový HK, 7. SK Smiřice/Hoříněves, 8. FK Náchod, 9. FK SK Červený Kostelec, 10. SK Třebechovice

Jiří Lebedinský, trenér FK Jaroměř: Dnešní turnaj nás zastihl v celkem dobrém rozmaru. V průběhu turnaje jsme každý zápas ve skupině hráli v jiné sestavě. Klukům dnes nevyšel jediný, zato nakonec nejdůležitější zápas turnaje, který je stál zlaté medaile. Myslím si, že fotbalově jsme patřili dnes k nejlepším týmům a oproti tomu vítězství Nemošic bylo založeno pouze na 2 individualitách, které však byly opravdu výborné. Skóre 23:8 ze 7 zápasů není nejhorší, i když vysoká prohra s Nemošicemi stále hodně mrzí....Turnaj ale celkově hodnotíme pozitivně, stále však máme nedostatky na kterých je potřeba neustále pracovat...

Rodičímům děkujeme za dopravu a fandění

Sestava FK Jaroměř: Lebedinský - Kašpar, Holub, Bělohlávek, Hofman - Karel, Hemelík, Libich, Vágner

FOTO - Třebeš 15.1.2017 

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.