Starší přípravka padla až ve finále a získala stříbrné medaile!

STP (ročník 2006) - 7.1.2017 - HT Chrudim - hala Heřmanův Městec.

V sobotu 7.1.2017 jsme odehráli další turnaj starší přípravky, vypsaný pro ročník 2006, který se uskutečníl v pěkné a útulné hale v Heřmanově Městci. Na turnaj jsme nemohli počítat s Romčou Kašparem a Jířou Karlem, kteří si plnili reprezentační povinnosti za tým OFS Náchod při výběrech OFS, které se hrály ten samý den v Jaroměři. Kluci si však s tímto faktem poradili velmi dobře a po dobrých výkonech prohráli jediný zápas až ve finále!

Výsledky našeho týmu ve skupině:

FK Jaroměř – FK Chlumec n. Cidlinou 2:1

Branky: Hemelík, Libich

První zapasy nám moc nejdou a i tady tomu nebylo jinak. I když jsme měli po celý zápas jasnou herní převahu, tak jsme nevyužili spoustu šancí. Naopak hosté v 8. minutě z první a jediné vážné akce skórovali. Kluci se však nezvdali a rychle skóre otočili a připsali si tak zasloužené víězství.

FK Jaroměř – FC Ivančice 1:1

Branky: Hemelík

Zápas jsme začali dobře a šli zaslouženě do vedení. Po polovině zápasu jsme však šli díky chybnému střídání do 3 a na konci tohoto oslabení jsme dostali gól, na který jsme i přes závěrečný nápor již nedokázali odpovědět.

FK Jaroměř – FK Letohrad 1:1

Branky: Hemelík

Asi nejméně povedený zápas dnešního turnaje. Kluci se dost trápili a na zápas se nedalo moc koukat. Nakonec jsme doháněli ztrátu a vyrovnali alespoň na remízu.

FK Jaroměř – Futsal Čelechovice na Hané 2:1

Branky: Vojtíšek, Hemelík

V zápase o všechno (postup ze skupiny do semifinále) jsme se utkali s již jasným vítězem naší skupiny. Soupeř byl velmi silný a futsalový a dostal se z jediné šance do vedení. V tomto zápase se však konečně probudil Bělas a doslova vymazal nejlepšího hráče hostů i celého turnaje. Otočili jsme rychle skóre a naprosto zaslouženě zvítězili. Výborný výkon našeho týmu a oboustranně hezký fotbal.

Semifinále:

FK Jaroměř – MFK Chrudim 2:0

Branky: Hofman, Vágner

Kluci pokračovali ve výborném výkonu z posledního zápasu ve skupině a silným domácím byi naprosto vyrovanným soupeřem. Zápas jsme odehráli výborně takticky a kluci si plnili do puntíku všechny pokyny. Výborně bránili a po zisku míče jsme byli vždy velmi nebezpeční. Zasloužené vítězství a postup do finále.

Finále:

FK Jaroměř – Žďár nad Sázavou 0:1

Branky: :(

Soupeř měl všech 6!!! hráčů vyšších a silnějších než je náš největší hráč Matyáš Libich. V zápase byl soupeř herně lepším týmem a tlačil se po celý zápas před naší branku. Na našich hráčích byla již vidět značná únava a těžký soupeř nás za celý zápas téměř do žádné 100% šance nepustil a zaslouženě zvítězil.

 

Celkové pořadí turnaje: 1. Ždár nad Sázavou, 2. FK Jaroměř, 3. MFK Chrudim, 4. Futsal Čelechovice na Hanné, 5. Sparta Brno, 6. FC Ivančice, 7. FK Chlumec n.C., 8. FŠ Třebíč, 9. FK Náchod, 10. FK Letohrad

Jiří Lebedinský, trenér FK Jaroměř: První 3 zápasy ve skupině jsme neodehráli podle našich představ. Obránci málo podporovali útok a i v bránění jsme měli značné rezervy. Poslední zápas v základní skupině proti výbornému soupeři však naše hráče probudil a od té doby to bylo již z naší strany velmi dobré. Pozitivní pro nás bylo i to, že jsme se utkali se silnými týmy, se kterými se běžně nepotkáme a turnaj byl vyrovnaný a kvalitní. I proto si stříbrných medailí z tohoto turnaje hodně ceníme. Klukům děkujeme za předvedený výkon a reprezentaci našeho oddílu.

Rodičímům děkujeme za dopravu a podporu v tomto mrazivém dni.

Sestava FK Jaroměř: Dufek - Vágner, Bělohlávek, Hofman - Poděbradský, Libich, Hemelík, Vojtíšek

DSC 0177  DSC 0175  belas

Někteří nejmenovaní hráči byli tak unavení po náročném turnaji, že málem spolkli ve spánku své lízátko, které na turnaji vyhráli... :)))

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.