Hodnocení starší přípravky

Ve třetím ohlédnutí za podzimní částí fotbalových soutěží očima trenérů jednotlivých týmů dnes Jiří Lebedinský okomentuje výsledky starší přípravky, kterou trénuje s asistentem Jiřím Poděbradským a vedoucím týmu Petrem Libichem.

Skončila první polovina soutěže, jak jste spokojeni s umístěním starší přípravky?

S umístěním na 1. místě panuje samozřejmě spokojenost. Vyhráli jsme svou skupinu a postoupili do finálové části pro jaro. Jsem rád, neboť na jaře nás nebude čekat žádný jednoduchý zápas a jen těžké zápasy mohou naše hráče posunout.

A co výkony týmu?

Řekl bych, že výkony byly až na pár výjimek velmi dobré. I přes dvě prohry (zároveň jediné z dvaceti zápasů) na posledním turnaji v Trutnově jsme podali velmi dobrý výkon i v tomto turnaji.

Turnaj SP 8.10.2016, foto: Václav Mlejnek

Jiří Lebedinský (stojící) a Petr Libich s hráči na domácím turnaji starší přípravky. Foto: Václav Mlejnek

Jaký zápas či turnaj stojí za připomenutí?

Za zmínku stojí určitě domácí turnaje, kde jsme hráli velmi dobře. V hlavě mi utkvěl zápas s Červeným Kostelcem v Kostelci, kde jsme se na dálku přetahovali o vítězství a soutěživost mezi oběma týmy i trenéry byla opravdu veliká, ale vše v duchu FAIR-PLAY. Nakonec jsme o jeden gól zvítězili my. :-)

Co bys označil za silnou, a co naopak slabou stránku týmu?

Silnou stránkou je určitě bojovnost a vyrovnanost hráčů. Tou slabší je pak podle mě střelba, která nám moc nejde a komunikace na hřišti mezi sebou, čímž by si hráči hodně pomohli. Na těchto věcech budeme v zimě určitě hodně pracovat.

Chtěli byste vyzdvihnout nějakého svého hráče?

Nerad bych vyzdvihoval jednotlivce, ale oporou je určitě brankář Míša Dufek, v obraně pak Romča Kašpar a v útoku Jířa Karel s Fandou Hemelíkem. I další hráči však odvádí maximum a jsem hrozně rád, že je mohu trénovat. Navíc na většině hráčů je vidět, že se stále více zlepšují, což je ta nejlepší motivace do další práce.

Co čeká tým v zimní přípravě?

Čeká nás dohromady asi 17 turnajů (2006 i 2007), takže kluci ze zápasového tempa nevypadnou. I v zimě pak budeme trénovat 3x týdně s krátkou pauzou přes vánoční svátky. V této zimní přípravě se zaměříme na činnosti, které nám nejdou, a věříme, že do jara nastoupíme v ještě lepší formě.

S jakým cílem budete vstupovat do jarní části sezóny?

V jarní finálové skupině se chceme proti těžkým soupeřům prezentovat dobrými výkony. Nepůjde nám vůbec o výsledky, ale hlavně o to, aby se naši hráči zlepšovali v individuálních dovednostech. Závěrem bych chtěl ještě poděkovat svým asistentům, pánům Jiřímu Poděbradskému a Petru Libichovi, bez kterých by to nefungovalo tak, jak to funguje.

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.