,,2007čky" se představily na prvním domácím halovém turnaji a nevedly si vůbec špatně

STP (ročník 2007) - 19.11.2016 - FOTTUR Jaroměř - hala ASVAJ.

V sobotu 19.11.2016 jsme odehráli 1. domácí turnaj starší přípravky, vypsaný pro ročník 2007. Hrálo se ,,pouze" 1x 11 minut, a tak to byla ,,rychlovka". Byli jsme zvědaví, jak si kluci poradí s odchodem Štěpy a Machyho (FC-HK) z ročníku 2007. Kluci ale bojovali v každém zápase, i když pořadí mohlo být o kousek lepší, ale hlavní byl výkon a ten byl ve většině zápasů velmi dobrý. Hrálo se nejspravedlivějším možným systémem, a to každý s každým.

Výsledky našeho týmu:

FK Jaroměř - MFK Nové Město 0:1

Branky: :-(

První zápasy nám nejdou a ani tento nebyl výjímkou. V zápase jsme nebyli horším týmem, ale bohužel jsme nedokázali proměnit šance a po jedné chybě jsme dostali nešťastný gól. Tato prohra nás nakonec na turnaji mrzela asi nejvíce.

FK Jaroměř - SK Vysoké Mýto 1:0

Branky: Mrkos

Odbojovaný zápas. Kluci byli hladovější po vítězství, a tak zaslouženě vyhráli.

FK Jaroměř - FK Černilov 3:2

Branky: Pospíšil, Mrkos, Poděbradský

Velmi bojovný a vyrovnaný zápas. Kluci dvakrát prohrávali, ale nesložili zbraně a bojovali až do poslední minuty a výsledek se dostavil.

FK Jaroměř - SK Holice 4:1

Branky: Pospíšil 2x, Bedlek 2x

V utkání s nejslabším týmem na turnaji jsme byli od začátku jednoznačně lepším týmem. Veliký prostor v něm dostali všichni hráči. Skóre mohlo být vyšší, ale neproměnili jsme řadu šancí.

FK Jaroměř - SK Dobruška 3:3

Branky: Bedlek, Poděbradský, vlastní

V zápase se silnou Dobruškou jsme podali rozdílný výkon. Začátek zápasu byl katastrofální, všude jsme byli pozdě a prohrávali jsme již 0:3. Kluci však zabojovali a nakonec vyrovnali, škoda - mohli jsme nakonec i zvítězit...

FK Jaroměř - SK Rozkoš 0:1

Branky: :(

Derby jak má být, neboť zápas měl úplně všechno. Emoce na tribuně i na hřišti. Od začátku to bylo velmi vyrovnané. Oba týmy si vytvořily dvě veliké šance. Skalice jednu z nich dala, my ne, a tak se zrodilo těsné vítězství hostů.

FK Jaroměř - FK Pardubice 0:2

Branky: :(

Poslední zápas byla již na našich hráčích znát únava z předešlých mačů. I přesto se kluci neztratili a rozhodně nebyli horším týmem. Pardubice nakonec vstřelily 2 šťastné góly a zvítězily a tím pečetily i celkové vítězství na tomto turnaji.

 

Jiří Lebedinský, trenér: Z prvního domácího halového turnaje jsme měli před jeho začátkem trochu obavy. Kluci však bojovali a nutno říci, že jsme v žádném zápase nepropadli a svedli jsme vyrovnané souboje s kvalitními týmy. To je pro nás to hlavní a nejdůležitější zjištění. Kdybychom měli trochu více štěstí a více se dařilo útočníkům, mohli jsme klidně pomýšlet i na medaili. I přesto veliká pochvala všem klukům. Na druhou stranu makáme dál, čeká nás spousta práce...

Sestava FK Jaroměř: Baudyš, Poděbradský, Pitor, Mrkos, Bedlek, Pospíšil, Hanák, Císar, Dohnal

Pořadí turnaje:

1. FK Pardubice

2. SK Vysoké Mýto

3. SK Rozkoš

4. SK Dobruška

5. FK Jaroměř

6. MFK Nové Město

7. SK Holice

8. FK Černilov

Kompletní výsledkový servis naleznete ZDE:

Děkujeme rodičům za fandění a podporu.

FOTTUR 1  FOTTUR 2

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.