Starší přípravce poslední turnaj nevyšel, ale i přesto slaví celkové vítězství v KP STP a postupuje do jarní ,,finálovky"

10. kolo Krajský přebor - Skupina ,,B" - 6.11.2016 - od 9:00 - hřiště Trutnov.

MFK Trutnov - FK Jaroměř 11:4 (3:0)

Branky: Hemelík 2x, Rehák 2x

Velmi kvalitní utkání proti kvalitnímu týmu domácích. Skóre je pro nás trochu kruté, ale i taková je realita. Domácí dnes byli v součtu prostě lepším týmem.

FK Jaroměř - SK Rozkoš 8:14 (4:8)

Branky: Hemelík 3x, Karel 2x, Libich, Hofman, Rehák

Skalice hrála velmi důrazně a víceméně jen nakopávala balóny na své útočníky. Tato hra jim nakonec k vítězství stačila. My jsme naopak spoustu šanci neproměnili.

Áčko sehrálo velmi smolný turnaj. Ani v jednom z poločasů nebylo horším týmem, ale v souboji s kvalitními týmy nedokázalo proměnit ani ty nejvyloženější šance. V zakončení se dnes vůbec nedařilo Jířovi Karlovi. Hodně nám na dnešním turnaji chyběl Romča Kašpar. Veliká pochvala pro Fandu Hemelíka, který pokračuje ve výborných výkonech. Ostatní hráči střídali lepší výkony a okamžiky s horšími.

Béčko dnes předvedlo velmi mdlý výkon a ani v jednom z poločasů nepodalo zdaleka takový výkon, na který má. Týmu chyběl hlavně pohyb, kvalitní přihrávky a důraz. Pochvala pro Matěje Lebedinského v brance, díky němuž tým neprohrál ještě větším brankovým rozdílem.

Sestava FK Jaroměř ,,A": Dufek - Karel, Hemelík, Libich, Hofman, Bělohlávek, Záveský

Sestava FK Jaroměř ,,B": Lebedinský - Mrkos, Pospíšil, Holub, Pitor, Hanák, Vojtíšek, Rehák

Děkujeme všem rodičům za podporu, dopravu a fandění v podzimní části sezóny.

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.