Starší přípravka úspěšně bojovala na dalším turnaji v České Skalici!

2. kolo Krajský přebor - Skupina ,,B" - 11.9.2016 - od 9:00 - hřiště Č. Skalice.

SK Rozkoš - FK Jaroměř 12:14 (7:9)

Branky: Rehák 4x, Lebedinský 3x, Hofman 2x, Karel, Libich, Bělohlávek, Hemelík, Bedlek

Zápas s naším starým známým soupeřem byl od začátku velmi vyrovnaný. Oba týmy se velmi dobře znají, a proto hráli velmi opatrně. Po počátečním oťukávání jsme se nakonec dostali do vedení, ovšem domácí ke konci zápasu dotahovali. Nakonec jsme zasloužené vítězství pro náš tým uhájili.

FK Jaroměř - MFK Trutnov 12:7 (3:4)

Branky: Rehák 5x, Karel 4x, Lebedinský 2x, Libich

Do zápasu jsme vstupovali po náročném zápase se Skalicí a kratičké pauze k odpočinku. Začátek zápasu jsme působili ospale a v naší hře byla spousta nepřeností. V průběhu zápasu šel však náš výkon nahoru a vítězství jsme si nenechali vzít. 

Áčko dnes podalo dobrý výkon, ale ne vše bylo ideální. V útoku jsme dnes nepodrželi balón, byli jsme hodně nepřesní a ani jsme se moc nedostávali do šancí. Faktem ale je, že dnes jsme se utkali určitě s daleko lepšími soupeři, než minulý turnaj. Obrana pracovala velmi dobře a spolehlivě. Dnes obrovská pochvala všem za to, jak zvládli turnaj v obrovském vedru. Speciální pochvala pro Jířu Karla, Bělase a taky Romču za výdrž i přes to, že nebyl zdravotně úplně fit.

Béčko, dirigované Marťasem dnes pokračovalo ve velmi dobrých výkonech. Kluci bojovali jako lvi a odměnou jim byly velmi dobré výsledky z obou zápasů. Je důležité se dál zlepšovat a to si myslím, že se klukům daří. Rovněž veliká pochvala pro všechny za odmakané zápasy v úmorném vedru.

Sestava FK Jaroměř ,,A": Dufek - Karel, Bělohlávek, Hanák, Libich, Hemelík, Lebedinský, Kašpar

Sestava FK Jaroměř ,,B": Poděbradský - Pitor, Vojtíšek, Hofman, Mrkos, Bedlek, Rehák, Holub

Děkujeme rodičům za dopravu a podporu.

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.