2006tky vybojovaly na turnaji v Semilech bronzové medaile!

Semily Cup 2016 - 21.8.2016 - od 9:00 - hřiště Semily.

Po prázdninové pauze jsme zajížděli na poměrně kvalitně obsazený turnaj do Semil. Kluci se v něm poměřili s týmy, které nemáme tolik možností potkat, a tak se jednalo o velmi povedenou konfrontaci, která nakonec přinesla i pěkný konečný výsledek.

Výsledky ve skupině:

FK Jaroměř - Rapid Liberec 4:0

Branky: Lebedinský 2x, Karel, Kašpar

Jednoznačný zápas a naše zasloužené vítězství. Kluci hráli s chutí a od první minuty se do soupeře zakousli. Hráli velmi dobře a jen slabá koncovka je připravila o vyšší vítězství.

FK Jaroměř - FK Nová Paka - 2:2

Branky: Libich, Karel

Tento zápas jsme hráli hned po tom předchozím a kluci byli ještě v euforii. Než se stačili rozkoukat, soupeř nám dal rychl 2 góly. Poté jsme se do něj zakousli a dokázali vyrovnat. další šance se valili na soupeřovu branku, ale vítězný gól jsme vstřelit nedokázali.

FK Jaroměř - FKM Javorka 7:0

Branky: Karel 4x, Lebedinský 2x, Holub

Zápas jsme měli od začátku pod kontrolou a předváděli jsme velmi líbivý fotbal.

FK Jaroměř - SK Semily ,,A" 2:0

Branky: Hemelík, Karel

S domácími nás čekal těžký zápas. Kluci ho však zvládli na jedničku a byly od začátku lepším týmem. Zasloužené vítězství.

Semifinále:

FK Jaroměř - FK Nová Paka 2:4

Branky: Kašpar, Karel

V semifinále nás čekal znovu velmi nepříjemný tým Nové Paky, který nám dokázal sebrat body již ve skupině. Zápas jsme začali výborně a šli jsme do vedení. Pak však jakoby se kluci zalekli postupu do finále a vyráběli hrubé individuální chyby a soupeř utekl až na 1:4. Snížení již přišlo pozdě a na zvrat nebyly síly.

Zápas o 3. místo

FK Jaroměř - SK Semily ,,A" 4:1

Branky: Kašpar 2x, Lebedinský, Holub

Velmi dobrý zápas o bronzové medaile jsme zvládli. Kluci nechtěli odjíždět domů bez medaile, a to se nakonec zaslouženě povedlo.

 

Tento turnaj je potřeba hodnotit pozitivně. Sešli jsme se téměř komplet po dlouhé pauze. Kluci však předvedli velmi dobré výkony a spoustu povedených a pěkných akcí. Škoda zbytečných individuálních chyb, které se neustále opakují a okrádají nás o lepší umístění na turnajích. I přesto pochvala pro všechny hráče - makáme dál.

Sestava FK Jaroměř: Dufek - Bělohlávek, Kašpar, Holub - Libich, Hemelík - Karel, Lebedinský, Mrkos

Semily 

Děkujeme rodičům za podporu, dopravu a fandění.

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.