Oslabená starší přípravka statečně bojovala na dalším finálovém turnaji v Červeném Kostelci

7. kolo KP STP - finálová sk. 21.5.2016 - od 9:00 - hřiště Č. Kostelec.

Č. Kostelec/Rozkoš - FK Jaroměř  5:3 (4:1)

Branky: Karel 2x, Škodová

Hrozně vyrovnaný zápas od začátku do konce. Padlo i poměrně málo gólů, rozhodovali chyby a těch jsme udělal více než soupeř, a tak jsme odešli poraženi.

FC Hradec Králové - FK Jaroměř 11:2 (6:1)

Branky: Skalický 2x

I přes vysokou porážku musíme před našimi hráči smeknout. To jak tento zápas odmakali je pro nás malé vítězství. Do 7 minuty jsme nepustili Hradec do šancí a naopak měli spoustu ,,loženek", ovšem žádnou z nich jsme nedokázali proměnit, a tak vždy Hradec v závěrů poločasů skóroval a rozhodl o své vysoké výhře.

7. kolo KP STP, FC Hradec Králové - FK Jaroměř SP, 21.5.2016, foto: Václav Mlejnek Foto 2x: Václav Mlejnek

FKM Javorka/Miletín - FK Jaroměř 7:8 (3:4)

Branky: Machač 3x, Poděbradský 2x, Rehák, Ponikelský, vlastní

V posledním zápase jsme se utkali s Javorkou, kterou jsme již dokázali 2x porazit. Kluci si mysleli, že to přijde samo a když se k tomu přidalo to, že soupeř měl pouze 1 hráče v obou týmech na střídání, tak přišlo trápení do samého konce zápasu. Soupeř se představil ve velmi fotbalovém světle a prohra je pro něj poměrně krutá.

Áčko bylo dnes oslabeno o Dufína, Rézu a Míšu...I přesto bojovalo a hrálo dobrý a bojovný fotbal. Filip v brance po téměř 4 měsíční pauze určitě nezklamal a snažil se. Ostatní rovněž bojovali, takže pochvala

Béčko chyběli pro změnu ,,jen" 2 hráči (Bělas, Martin). I přes absence jsme podali poměrně dobrý výkon, ale trápíme se v útoku, kdy nejsme nebezpeční a nedáváme góly.

V Kostelci jsme chtěli vybojovat 6 bodů, máme jen 3, ale nedá se nic dělat. Více než body nás zajímá hra týmů a ta byla s vyjímkou zápasu s Hradcem špatná a čeká nás tak dále spousta tvrdé práce v tréninku. Mrzí nás absence hned 5ti stabilních hráčů, kteří dnes na turnaj neodjeli. Děkujeme hráčům MLP (Štěpa, Machy, Tomík a Pospa), kteří s námi dnes hráli a patřili k oporám našich týmu.

Sestava FK Jaroměř ,,A": Malý - Radil, Škodová, Kňourek, Skalický, Rehák, Libich, Postupa, Machač

Sestava FK Jaroměř ,,B": Lebedinský - Kašpar, Poděbradský, Holub, Karel, Ponikelský, Hemelík, Pospíšil, Potoček

Děkujeme rodičům za dopravu a fandění.

7. kolo KP STP, FC Hradec Králové - FK Jaroměř SP, 21.5.2016, foto: Václav Mlejnek

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.