Starší přípravka vybojovala z prvního domácího turnaje plný počet bodů !

4. kolo KP STP - finálová sk. 24.4.2016 - od 10:00 - hřiště Jaroměř.

FK Jaroměř - FC Hradec Králové 5:4 (4:1)

Branky: Rezek 2x, Hemelík, Škodová, Machač

Od začátku velmi vyrovnaný zápas. Hradec byl velmi silný na míči, zároveň byl velmi agresivní, což nám dělalo největší problémy. I přesto jsme nakonec zaslouženě zvítězili.

4. kolo KP STP, FK Jaroměř SP - FC Hradec Králové, 24.4.2016, foto: Václav Mlejnek Foto 2x: Václav Mlejnek

FK Jaroměř - Jiskra Hořice 6:5 (3:1)

Branky: Skalický 2x, Ponikelský, Rezek, Rehák, Kašpar

Tradiční soupeř na nás doma nevyzrál. I tak by se dal schrnout tento zápas. Od začátku velmi bojovné utkání, trochu zbytečně vyhecované díky hostujícím divákům. I přesto si myslím, že jsme byli o ten 1 gól lepším týmem.

FK Jaroměř - SK Jičín II 11:3 (6:1)

Branky: Rezek 3x, Poděbradský 2x, Karel 2x, Ponikelský, Kašpar, Škodová, Machač

Z posledního zápasu jsme měli veliký strach, neboť Jičín se prezentoval od začátku velmi fyzicky náročným fotbalem. Navíc v béčku nám odjeli předečasně 3 hráči pryč, takže jsme neměli ani nikoho na třídání. Kluci však tento zápas zvládli dokonale a připsali si vysoké vítězství, čímž spečetili dnešní velmi povedení turnaj. 

Áčko dnes hrálo opět velmi dobře. I přes nemoc Míši Kočicy téměř všechny své ,,poločasy" vyhrálo a položilo tak základ k našim 9ti bodům.

Béčku se herně tolik nedařilo, alespoň tedy v prvním 2 zápasech. Hra byla příliš upracovaná, bez nápadu, důrazu a nasazení. Poslední zápas však kluci zabrali a bez střídání rozstříleli Jičín. Dnes veliká pochvala pro Štěpánka, který patřil k nejelpším na hřišti. Rovněž pak pro Matyáše Libicha v brance, který zvládl velmi dobře zaskočit za nemocného Matese Lebedu...

Dnes celkově velmi povedený turnaj, kdy jsme získali plný počet 9ti bodů. Kluci makali a snažili se. Trenéři Jiří Rezek a Jiří Lebedinský, spolu s dalším Rodiči (Jiří Poděbradský, Jiří Skalický, Jiří Karel) děkují svým svěřencům za pěkný dárek k dnešnímu svátku.

Sestava FK Jaroměř ,,A": Dufek - Radil, Škodová, Kňourek, Skalický, Rezek, Machač, Rehák

Sestava FK Jaroměř ,,B": Libich - Kašpar, Bělohlávek, Holub - Ponikelský, Hofman - Karel, Poděbradský, Hemelík

Děkujeme rodičům za organizační pomoc a fandění.

4. kolo KP STP, FK Jaroměř SP - FC Hradec Králové, 24.4.2016, foto: Václav Mlejnek Trenér starší přípravky Jiří Lebedinský hodnotí o přestávce své svěřence.
Galerie k zápasu s FC Hradec Králové zde.

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.