Halovou sezónu začaly 2005tky bronzovým úspěchem v Hořicích !

Halový turnaj 2005 IMPERIAL CUP v Hořicích - 21.11.2015.

Tak nám zase utekl další rok a nám opět začala halová sezóna.

Na první halový turnaj jsme si zajeli do Hořic.

Před turnajem jsme museli bohužel oželet 2 nemocné hráče a opory našeho týmu – Lukáše Skalického a Míšu Kočicu, což jsme museli nahradit dvěma hráči ročníku 2006 – Matějem Libichem a Romčou Kašparem, kteří však patřili mezi naše opory a obstály na jedničku.

Turnaje se zúčastnilo 10 týmů rozdělených do dvou skupin. Jaroměř byla rozlosována do skupiny A – TJ Jiskra Hořice černí, FKM Javorka, Nová/Stará Paka, VTJ Rapid Liberec.

Výsledky ve skupině:

FK Jaroměř - Nová Paka/STará Paka 4:0

První zápas začínáme pro nás s neznámým týmem Nová/Stará Paka a utkání zvládáme a pořážíme tým Paky 4:0

Branky: Oláh 3x, Kňourek

FK Jaroměř - Jiskra Hořice 1:1

Druhý zápas hrajeme s Hořicemi. Naše vzájemné zápasy jsou vždy vyrovnané a bojovné a i dnes zápas nemá vítěze a oba týmy se rozejdou smírně 1:1

Branky: Libich

FK Jaroměř - FKM Javorka 1:2

Další zápas ve skupině hrajeme proti favoritovi celého turnaje FKM Javorka. Na rychlé dva góly už nedokážeme do konce zápasu odpovědět a prohráváme 2:1

Branky: Oláh

FK Jaroměř - VTJ Rapid Liberec 5:0

Poslední zápas hrajeme proti VTJ Rapidu Liberec a dobrou kombinační hrou dáváme 3 rychlé góly a pak bez větších problémů hru kontrolujeme a navyšujeme skóre až na 5:0

Branky: Oláh 3x, Libich, Rezek

Semifinále:

FK Jaroměř - Sokol Martinice 0:2

Tyto výsledky nám na konec zaručily 2 místo ve skupině, tudíž jdeme na vítěze skupiny B, což se nakonec stal tým Martinic, který ve skupině B ani jednou neprohrál.

Začátek zápasu byl poměrně vyrovnaný a po jedné naší chybě dostáváme gól a hru otevíráme a vytváříme si gólové šance. Anetka jde 2x sama před brankou soupeře a bohužel své šance nepromění. Naopak soupeř nám dává 2 góly a zápas končí 0:2.

Zápas o 3 místo:

FK Jaroměř - RMSK Cidlina 3:0

Nás čeká zápas o 3.místo se silným soupeřem RMSK Cidlina Nový Bydžov. Anetka a kluci šli do zápasu s odhodláním, že si z Hořic chtějí odvézt medaili a všemu tomu podřídili, makali jeden za druhého a nakonec zvítězili 3:0. Po hezkých akcích, které zakončoval 2x Jirka Rezek a 1 Anetka Škodová.

Branky: Rezek 2x, Škodová

 

Celému týmu patří velké poděkování za velké nasazení a bojovnost a rodičům za podporu v hledišti.

Individuální cenu si odvezl Lucián Oláh za nejvíce nastřílených branek.

Sestava FK Jaroměř: Dufek, Škodová, Kňourek, Radil, Libich, Paar, Kašpar, Rezek, Olah

 

Konečné pořadí týmů v turnaji: 1. FKM Javorka, 2. TJ Sokol Martinice, 3. FK Jaroměř, 4. RMSK Cidlina Nový Bydžov, 5. TJ Jiskra Hořice (černí), 6. Nová Paka/Stará Paka, 7. RSCM Rozkoš, 8. TJ Sokol Velké Poříčí, 9. VTJ Rapid Liberec, 10. TJ Jiskra Hořice (bílí)

DSC 0128

Tuesday the 23rd.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.