Turnaj v Hořicích – oslabená starší přípravka – výborné 4.místo

HALOVÝ TURNAJ V HOŘICÍCH

Soupeři: TJ Jiskra Hořice 2004, TJ Jiskra Hořice 2005, RMCK Cidlina NB, TJ Sokol Roudnice, TJ Sokol Martinice, TJ Sokol Libáň, RSCM Rozkoš

Na turnaj jsme odjížděli ve velmi oslabené sestavě. Zranění, babičky a výběry OFS nám odebrali největší opory týmu (5 ks). Museli jsme stavět na výborné obraně Jarda – Martin, senzační brankářce Anetce a dvou dvojic útočníků Míša-Jirka a Mates-Nikolka. Ráno jsem měl velké obavy,jelikož jsme byli v nejtěžší skupině Roudnice,Hořice A a RMSK Cidlina, v tu chvíli bych byl za 6-7 místo velice rád.Jenže jsem se nestačil divit.Borci makali,dvě vítězství a jedna remíza,nás posouvá do dalších bojů z prvního místa tabulky. Branek moc nedáváme, ale naše obrana,dobře vracející se útočníci a bezchybná brankářka,způsobila,že jsme nedostali jediný gól.Brankově se prosadil: Mates, Míša a Jarda.

Do semifinále jdeme na druhý tým z druhé tabulky RSCM Rozkoš. Už bylo vidět,že docházejí síly ale i elán do hry.Bylo znát i na Jardovi,že na něho leze nemoc. Prohráváme 0:2 a jdeme hrát znovu proti Hořicím A o 3-4 místo. Naši hráči dávají do poslední hry poslední síly, jsou o něco lepší, ale nejsme schopni vstřelit branku. Jdeme na penalty, kde prohráváme smolným gólem tečovaným tyčkou. Takže nakonec čtvrtá příčka.

Pro tým velká pochvala.Je vidět, že i s oslabeným a mladším týmem jsme schopni uhrát výborný výsledek. Pochvala útočníkům za jejich obětavost a dravost, pochvala obráncům, kteří za celý turnaj nestřídali a přešli přes ně jen dvě branky(neskutečné!!!).No a nakonec si nechávám naši brankařskou jedničku Anetku,chytala výborně.Všimli si toho všichni,protože byla zvolena jako nejlepší gólman turnaje. Těším se na další utkání, moc se mě to líbilo.Asi i rodičům, kterým děkuji za dopravu a povzbuzování.

Nejlepší brankář turnaje:

Sestava FK Jaroměř: Horčička, Kadaník, Škodová, Pražienková, Rezek, Kočica, Kordina

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.