Tragedie v Hronově - 3x prohra !!!

25.05.2013 Starší přípravka - 7.kolo Krajského přeboru

FK Jaroměř – Slovan Broumov 0:5(0:3)
FK Jaroměř – AFK Hronov 1:2(1:1)
Branka: Smetana
FK Jaroměř – RSCM Rozkoš Česká Skalice 1:2(1:1)
Branka: Rind


Sestava FK Jaroměř: Adamovič, Babušík, Bano, Beran, Chroust, Kudrnáč, Kuna, Paradi, Rind, Smetana, Tichý, Vach, Žák, Horčička.


V sobotu jsme zajížděli k dalším zápasům, tentokrát 7. kola KP do Hronova, kde nás čekala utkání s Broumovem, Českou Skalicí a právě domácím Hronovem.
První zápas jsme rozehráli proti Broumovu, kde jsme byli znalí kvalit soupeře, které se začali projevovat hned od začátku zápasu. Je pravdou, že kdyby někteří jedinci byli méně zbrklí a naopak někteří zase více aktivní, tak by závěrečný výsledek nebyl takový jaký je, ale každopádně o výhře by se nedalo ani mluvit.
V druhém utkání turnaje nastupujeme proti domácímu Hronovu a právě zde se začalo odehrávat něco, co se může odehrát pouze jen v nejčernějším snu. Sen to nebyl, ale bohužel tvrdá realita. Neuposlechnutí rad a taktických pokynů, zbrklost, chybějící zápal, bojovnost do hry, nechuť se po hřišti vůbec pohybovat - prostě absolutní nezájem o cokoli a mluvit o něčem jako fotbal už nemůže být ani řeč. A tak zápas končí spravedlivou prohrou.
Snaha o zlepšení v dalším zápase proti České Skalici veškerá žádná, pokračujeme v našem, řekl bych v trapném a zároveň i ostudném vystoupení a po zásluze prohráváme i tento zápas.
Tyto řádky se mě píší těžce, ale právě toto je realita, kde o kamarádství a o výkony na hřišti je absolutní nezájem, ale které však předčí chování vyznačující se na počátku sprostými nadávkami (Bano, Babušík, Beran, Horčička), rvačkami (Bano, Chroust) a končící ničením vybavení zařízení fotbalových areálů (Beran, Chroust). Bohužel to neradi slyšíme, anebo nechceme slyšet, ale chování, které hoši předvádějí, začíná někde jinde než na fotbale a to je potřeba si uvědomit a přiznat, ale hlavně k tomu také zaujmout postoj vedoucí k nějakému reálnému zlepšení.

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.