Body nejsou vše – hra pokulhávala

Starší přípravka  Krajský přebor 6.kolo - 18.05.2013 sobota 9:00

FK Jaroměř – Rtyně/Úpice 0:0

FK Jaroměř – RSCM Rozkoš Česká Skalice 1:0(0:0)

Branka: Adamovič

FK Jaroměř – TJ Červený Kostelec 2:1(1:0)

Branky: Smetana, Rind

 

Sestava FK Jaroměř: Adamovič, Babušík, Bano, Beran, Chroust, Kudrnáč, Kuna, Paradi, Puška, Rind, Smetana, Tichý, Vach, Žák.

Za silného deště jsme zajížděli k zápasům 6. kola do Úpice, kde nás čekala utkání s Českou Skalicí, Červeným Kostelcem a s domácím spojeným týmem Úpice se Rtyní v Podkrkonoší.
První zápas jsme rozehráli proti domácím a bylo po pár minutách jasné, že bychom neměli odejít bez vítězství. Ale to by nesměla být pro nás, tak neuvěřitelným problémem koncovka. Soupeře přehráváme, jasné brankové šance neproměníme a výsledkem je konečná bezbranková remíza.
V druhém zápase proti Skalici se zbytečně přizpůsobujeme tempu soupeře, vše se zpomaluje a kluci nejsou schopni hru zrychlit, buď větším nasazením, nebo jednoduchou přihrávkou a tím ohrozit jeho branku. Pak se nemůžeme divit, že se na závěr musíme strachovat o hubené vítězství 1:0.
Závěrečné utkání dnešního turnaje rozehráváme proti houževnatému a fyzicky dobře připravenému Červenému Kostelci. Dokážeme si vytvořit i šance, ale prostě dát gól je pro nás neuvěřitelně složité. V hektickém závěru po našich únicích do otevřené obrany a následných faulech soupeře ve vlastním brankovišti, přeci jenom jednou rozhodčí zapíská a po nařízeném pokutovém kopu nakonec vyhráváme 2:1.
Vítězství je pěkná věc a určitě jsme za ně rádi, ale hra opravdu ještě pokulhává a ve spojení s neschopností dát i ten nejvyloženější gól, jsou pro nás zápasy trápením, které ještě zbytečně umocňují chováním některí jedinci a to jak při tréninku, přípravě, tak při zápasech.

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.