27.10.2012 Starší přípravka - 10.kolo Krajského přeboru

NA DOMÁCÍM HŘIŠTI POUZE JEDNA VÝHRA

Jaroměř – FC Hradec Králové 0:8 (0:4)

Jaroměř – TJ Slavia/Sokol Malšovice HK 3:0 (1:0) Kudrnáč 2x, Rind

Jaroměř – FK Chlumec n/C 0:2 (0:1)

Sestava: Horčička, Kudrnáč, Kuna, Vach, Smetana, Žák, Rind, Adamovič, Babušík, Báno, Beran, Chroust, Traxler

 

Počasí, ve kterém jsme měli odehrát 10.kolo na domácím hřišti nebylo vůbec fotbalové a tak po dohodě se soupeři z FC Hradec Králové, FK Chlumec a TJ Slavia Hradec Králové/Sokol Malšovice, jsme upravily hrací čas jednotlivých utkání a rozehráli turnaj na obou hřištích.

V prvním utkání turnaje jsme narazily na FC HK. I když klukům nelze odepřít snahu, soupeř nás jednoznačně přehrával kombinační hrou a výsledek 0:8 byl pro nás ještě milostivý.

Spojení družstev Slavie/Malšovice HK byl naším druhým soupeřem dnešního turnaje. Na těžkém terénu kluci pokračovali ve snažení, které bylo v tomto utkání korunováno i vstřelenými brankami z kopaček Kudrnáče, Smetany, Kuny a konečným vítězstvím 3:0.

Za chumelenice a silného větru nastupujeme v závěrečném utkání proti Chlumci, kde již všichni měli dnešního turnaje dost a tak se rozehrál víceméně boj, který s fotbalem neměl takřka nic společného, spíš jsme koukali co nejrychleji to ukončit. Výsledek 0:2 byl druhořadý a jenom jsme doufali, po dnešním turnaji, v co nejmenší marodku na dohrávku v příštím týdnu.

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.