2.9.2012 - Starší přípravka - 2.kolo Krajského přeboru

STARŠÍ PŘÍPRAVKA SE TRÁPÍ A OPĚT JE BEZ BODŮ

Jaroměř – RSCM Rozkoš Česká Skalice 1:2 (1:1) Pepča Puška             Jaroměř – FKM ÚPA Trutnov/Mladé Buky 0:3 (0:2)                                             Jaroměř – FK Vrchlabí 1:4 (0:2) Lex Báno

Sestava: Horčička, Kudrnáč, Kuna, Molnár, Štohanzl, Vach, Chroust, Babušík, Báno, Puška, Beran, Smetana

První zářijová neděle nás zavedla do Horní Starého Města u Trutnova, kde na nás ve 2. kole KP čekali další soupeři – RSCM Rozkoš Česká Skalice, FKM Trutnov/Mladé Buky a FK Vrchlabí. Tentokrát již takřka s kompletním kádrem jsme nastoupily k zápasům s odhodláním zapomenout na předcházející týden a užít si a zahrát pěkně fotbal.

A toto odhodlání jsme začali naplňovat v prvním zápase s Rozkoší. Smutné je, že pouze začali. Do zápasu jsme vstoupily aktivně, což nám po chvíli přineslo vedení, když po akci Kudrnky s Ráďou zakončuje Pepča. Soupeř se sporadicky dostával k naší brance a to většinou po našich hrubých chybách, kde dokáže po jedné z nich, ještě v prvním poločase vyrovnat. Druhý poločas máme více ze hry, ale opět nás sráží nesmyslné „drbání“ a tak nabízíme soupeři těsně před koncem zápasu vstřelit gól a následně i vítězství. V druhém zápase nastupujeme proti silnému Trutnovu, kde se hned od začátku ukazuje síla soupeře, kde pěknou kombinační hrou a naší zbrklostí, nás zatlačí před naší brankou a góly v naší síti na sebe nenechají dlouho čekat. Poločas prohráváme 0:2!!! Druhá půlka je opět v režii domácích, ale gól dostáváme již jen po standardní situaci, střelou pod břevno. Před závěrem zápasu začínáme hrát i my, ale již je pozdě na zvrat. Ve třetím zápase stačí jenom 3 minuty a prohráváme s Vrchlabím 2:0!!! Soupeř nám dává gól hlavou s rohu a opět po “hrubici“, které se pořád do kola opakují. A opět zbrklostí a pojančeností nabízíme soupeři i v druhém poločase zvyšovat skóre, které se zastavilo na 4 obdržených brankách. Začínáme hrát až v závěru zápasu, snižujeme gólem Lexe a další čisté gólové příležitosti nevyužíváme což znamená jediné - odjíždíme domu opět se třemi prohrami, za které si může jej a jen sami, nedisciplinovaností v provádění určených úkolů, pohybem a laxním přístupem, ale hlavně nekolektivním pojetím jednotlivců, kteří si myslí, že fotbal je hra „sám na sebe“, ale dřinu nechá na ostatních. Budeme věřit v lepší plnění daných úkolů a následné vítězství v dalších zápasech!!!

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.