Starší dorost padl na penalty v Rychnově nad Kněžnou

8. kolo Premier Steel KP SD U19 - finálová skupina - sobota 3.6.2023 od 9:30 - hřiště Rychnov nad Kněžnou.

Spartak Rychnov n.K. - FK Jaroměř 3:2PK (1:2)

Branky: 8. Lukášek, 57. Koráb - 37. Kašpar, 35. Kašpar

Sestava FK Jaroměř: Maurits - Lebedinský, Sekyra, Hrobský - Korityák, Skalický (K), Rezek, Hemelík, Hepnar - Libich (83. Kordina), Kašpar A.

Od začátku se hráli velmi svižné utkání a byli to domácí, kteří do zápasu vstoupili daleko lépe, aktivněji a po rychlé akci ze strany se dostali do vedení. Jaroměři dlouho trvalo, než se dostala z domácího tlaku. To se jí povedlo až kolem 30. minuty zápasu. Výsledkem toho bylo ve 37. minutě vyrovnání po rychlém brejku, kdy se trefil Adam Kašpar. Ten samý hráč se pak prosadil o pár minut později v nelehké pozici ještě jednou a dal hostům vedení.

Druhý poločas již neměl takové tempo, neboť oběma týmům začali postupně docházet síly. Domácí byli i tak v kombinaci a důrazu lepším týmem.  Zaslouženého vyrovnání se pak dočkali v 57. minutě po rohovém kopu, který hostující obrana trestuhodně neuhlídala. Domácí se do konce zápasu tlačili za vítězným gólem, hosté spoléhali spíše na brejkové situace.

Ani jeden z týmů se do konce utkání již neprosadil, a tak o vítězi utkání museli rozhodnout pokutové kopy. V nich byli lepší domácí a připsali si tak zaslouženě bod navíc.

Dušan Petráček, Jiří Rezek - trenéři FK Jaroměř: Abychom mohli pomýšlet na tři body se soupeřem, jakým dnes byl Rychnov, musí všichni hráči na hřišti odevzdat výkon na hranici svých možností. To nám dnes chybělo a proto bereme pouze bod.

ŽK: 90. Koráb - 3. Lebedinský, 60. Kašpar, 73. Sekyra, 81. Libich

Rozhodčí: Filip

Diváků: 33

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.