Zasloužené vítězství staršího dorostu na horké půdě Dvora Králové!

2. kolo Premier Steel KP SD U19 - finálová skupina - sobota 22.4.2023 od 10:15 - hřiště Dvůr Králové nad Labem.

TJ Dvůr Králové n.L. - FK Jaroměř 0:2 (0:1)

Branky: 5. Lebedinský, 59. Korityák

Sestava FK Jaroměř: Maurits - Potoček (62. Kordina), Lebedinský, Sekyra, Hrobský - Hepnar, Hemelík, Skalický (K), Korityák - Rezek, Libich (52. Kašpar A. (86. Bělohlávek))

Jaroměř byla od začátku lepším týmem a výsledkem toho bylo její rychlé vedení, kdy se trefil v 5. minutě po rohovém kopu hlavou Matěj Lebedinský - 1:0. Hned poté měli hosté další dvě obrovské šance na navýšení skóre, ale nejdříve Korityák, ani Rezek je bohužel neproměnili. Hosté kontrolovali hru, byli silnější na míči a drželi těsné vedení. Domácí se dostávali do hry pouze díky standardním situacím, které však Jaroměře bez větších problémů vždy ubránila.

I vstup do druhého poločasu vyšel Jaroměři výborně. Byla aktivnější a v 59. minutě se po přihrávce trefil v 59. minutě Vojta Korityák - 2:0. Zbytek utkání se nesl v duchu snahy domácích o kontaktní gól, ale hosté fungovali dnes velmi dobře a zodpovědně a do žádných vyložených šancí domácí defacto za celý zápas nepustili. Naopak to byli hosté, kteří hrozili z brejků a mohli tak definitivně rozhodnout o osudu utkání. Vzhledem k průběhu dnešního zápasu je vítězství Jaroměře naprosto zasloužené.

Dušan Petráček, Jiří Rezek - trenéři FK Jaroměř:  V bojovném derby, které postrádalo od obou týmů větší fotbalovou kvalitu, se nám podařilo před početnou návštěvou být produktivnější než domácí. Těší důležitá nula vzadu a poděkování našim fanouškům za podporu.

ŽK: 9. Hynek O., 20. Hampl, 38. Formánek L., 70. Formánek T. - 24. Rezek, 38. Hemelík, 43. Hrobský

Rozhodčí: Smola

Diváků: 60

KP SD U19 finále jaro TJ Dvůr Králové - FK Jaroměř, 22.4.2023, foto: Renata Jírová Foto: Renata Jírová

Fotogalerie Renaty Jírové k zápasu zde.

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.