Starší dorostenci porazili Vrchlabí a vyhráli tak krajský pohár kategorie U19!

Finále poháru KFS KHK U-19 - neděle 5.3.2023 od 10:00 - UMT Trutnov.

FC Vrchlabí - FK Jaroměř 1:5 (0:2)

Branky: 85. Suchomel - 27. Skalický, 35. Rezek, 55. Libich, 70. Kašpar, 82. Korityák

Sestava FK Jaroměř: Maurits (80. Dufek) - Potoček, Lebedinský, Horčička, Hrobský - Korityák, Skalický, Hemelík, Hepnar - Rezek, Kašpar A.

Průběžně střídali: Libich, Bělohlávek

Jaroměř měla od úvodních minut více ze hry, byla lepším a agresivnějším týmem, ale prosadila se až v 15. minute ze standardní situace. Do poločasu se trefil ještě hezky ,,do víka" Jirka Rezek, a tak se šlo do kabin za dvougólového vedení.

Druhý poločas přinesl zlom hned v jeho úvodu, kdy Vrchlabí zahrávalo ve 47. minutě pokutový kop, který ale neproměnilo, a to asi zřejmě definitivně rozhodlo o osudu zápasu. Jaroměřští dorostenci přidali postupně ještě tři branky, ale ani Vrchlabí nesložilo zbraně a vstřelilo alespoň čestný gól.

Vítězství Jaroměře bylo z celkového pohledu zápasu zasloužené, Vrchlabí však nezanechalo špatný dojem, ale na Jaroměř to dnes nestačilo.

Dušan Petráček, Jiří Rezek - trenéři FK Jaroměř: Herně ne úplně povedený zápas z naší strany, ale poctivě odpracovaný. I takové může být finále, ve kterém nechce nikdo udělat chybu a nervozita svazuje nohy. Spokojenost s gólovou produkcí, a ještě větší snad s našimi fanoušky, kterým patří velké poděkování za úžasnou podporu... a pohár je v Jaroměři !!!

Rozhodčí: Beránek

Diváci: 35

Pohár SD FC Vrchlabi - FK Jaroměř, 5.3.2023, foto: Václav Mlejnek Foto: Václav Mlejnek.

Fotogalerie k zápasu Václav Mlejnek. a Zdeněk Hrobský.

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.



Gólový sestřih zápasu:



Friday the 19th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.