Vydřené vítězství staršího dorostu na půdě Třebechovic v posledním utkání podzimu!

1. kolo Premier Steel KP SD U19 - neděle 13.11.2022 od 14:00 - hřiště Třebechovice.

SK Třebechovice - FK Jaroměř 2:3 (1:0)

Branky: 3. Kindl, 84. Joška - 76. Hepnar, 79. Lebedinský, 83. Lebedinský

SK Třebechovice: Baxter - Petera (80. Petřík), Nentvich, Karásek, Škoda - Horák, Ježek (K), Joška, Havlíček - Krejza, Kindl.

FK Jaroměř: Maurits - Kordina, Lebedinský, Mrkos, Bělohlávek - Potoček (72. Burian), Rezek (K), Hemelík, Korityák - Hepnar, Libich

KP SD SK Třebechovice p.O. - FK Jaroměř, 13.11.2022, foto: Václav Mlejnek, 
foto: Václav Mlejnek Přímý trestný kop Matěje Lebedinského (vlevo vpředu) mířil v 83. minutě do pravého horního růžku třebechovické branky. Foto: Václav Mlejnek.

Domácí se ujali vedení již ve 3. minutě po rychlém brejku z levé strany. Jaroměřským hráčům chyběla v prvním poločas hlavně chuť a aktivita do hry.

Druhý poločas se výkon Jaroměře postupně zlepšoval, domácím začali docházet síly a bylo jen otázkou času, kdy se skóre vyrovná. Závěr zápasu sice přinesl ještě veliké drama, ale jaroměřští hráči si těsné vítězství vzít již nenechali.

Dušan Petráček, Jiří Rezek - trenéři FK Jaroměř: "Výjimečně" ospalý začátek a nemastný, neslaný první poločas. Ve druhém jsme se začali zlepšovat a soupeř postupně odpadávat. Osmiminutová gólparáda znamenala obrat v zápase. Domácím se sice provedlo snížit, ale to bylo vše, a tak odvážíme tři důležité body znamenající se čtyřkolovým předstihem postup do finálové skupiny KP U19.

ŽK: 2-1

Rozhodčí: Ikuzgül

Diváků: 42


Pozápasové rozhovory:



Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.