Starší dorost zvládl vítězně těžkou dohrávku se Dvorem Králové

3. kolo Premier Steel KP SD U19 - úterý 30.8.2022 od 17:30 - hřiště Bílá Třemešná.

TJ Dvůr Králové n.L. - FK Jaroměř 1:2 (1:0)

Branky: 15. Grus - 47. Rezek, 67. Kašpar

FK Jaroměř: Maurits - Kordina (84. Libich), Lebedinský, Hrobský (32. Horčička), Potoček - Korityák, Hemelík, Skalický (K), Hepnar - Rezek, Kašpar A. (87. Burian)

Hned druhý den po těžkém zápase v Jičíně čekala na hráče staršího dorostu dohrávka v Bílé Třemešné s týmem Dvora Králové. První poločas přinesl mírnou herní převahu domácího týmu, kdy především rychlost domácích hráčů v útočné fázi dělala našemu týmu velké problémy.

Druhý poločas začala Jaroměř o poznání lépe a brzy vyrovnala díky trefě Jirky Rezka. Poté se hra vyrovnala a byla to spíše Jaroměř, která byla nebezpečnějším týmem. Vedoucí branka přišla v 67. minutě, kdy se trefil Adam Kašpar. Od té doby se Jaroměř soustředila spíše na bránění výsledku, který se ji i s vypětím všech sil podařilo udržet až do konce.

Dušan Petráček, trenér FK Jaroměř: Chvíli nám trvalo, než jsme se popasovali s dvorskými rychlými útočnými výpady a když naše náznaky směrem dopředu k ničemu nevedly, šlo se do kabin za stavu 1:0 pro domácí. Po poločasové domluvě (jak jinak) přišlo zlepšení ve všech řadách i s gólovou produkcí. A když se nám nedařilo přidat pojistku, bylo to drama až do konce. Filipovi přejeme bzrské uzdravení a kvitujeme přítomnost některých rodičů, protože to má velmi příznivý dopad na výkon jejich synů :)

ŽK: 58. Kordina

Rozhodčí: Prinz

Diváků: 50

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.