Hodnocení podzimu 2019 pohledem trenérů dorostu

V seriálu hodnocení jaroměřských týmů pohledem jejich trenérů pokračujeme kategorií dorostu. Pod kategorii starší dorost jsou letos zahrnuty všechny čtyři dorostenecké ročníky 2001 - 2004, protože pro samostatný mladší dorost nebyl k dispozici dostatek hráčů. Trenérem je Petr Koller a jeho asistentem Dušan Petráček. Vedoucím mužstva je Pavel Diheneščík. Tým přezimuje na posledním místě tabulky Premier Steel 1. Krajské ligy dorostu U 19.



Pro kompletní statistiku staršího dorostu klikněte na obrázek.

Skončila podzimní část sezóny 2019/20, jak na ni budete vzpomínat?

Na podzimní část nebudeme vůbec vzpomínat v dobrém. Špatná docházka, morálka a lajdáctví některých hráčů mělo za příčinu stav, v jakém se teď nacházíme. Nejvíce to odnášeli hráči, kteří do toho dávali vše.


Který ze zápasů hodnotíte jako nejpovedenější, a naopak?

Určitě nejpovedenější byl zápas ve Vrchlabí, kde jsme sice prohráli o jednu branku, domácí se ale o výsledek báli až do konce utkání. Ještě bych zmínil zápas v Týništi nad Orlicí, který jsme odehráli pouze v osmi hráčích, ale nechali jsme tam vše, což ocenili i domácí fanoušci, kteří tleskali našim hráčům při odchodu do kabin.


Co máte se svým týmem v plánu přes zimu?

V zimě se budeme snažit nalákat a zapojit nové i staronové hráče.


Cíl týmu pro jarní část?

Dohrát jarní část se vztyčenou hlavou a nestydět se za ní.


SD FKJ - FC Nový HK, 27.10.2019, foto: Václav Mlejnek Domácí zápas s lídrem tabulky FC Nový Hradec Králové (27.10.2019). Foto: Václav Mlejnek.

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.