Hodnocení podzimu 2018 očima trenérů dorostu

V seriálu hodnocení jaroměřských týmů očima jejich trenérů pokračujeme kategorií dorostu. Pod kategorií starší dorost se letos skrývají všechny čtyři dorostenecké ročníky 2000 - 2003, protože na vytvoření dvou dorosteneckých týmů nebyl k dispozici dostatek hráčů. Trenérem je Petr Koller a jeho asistentem Petr Panenka. Vedoucím mužstva je Pavel Diheneščík.


Skončila podzimní část sezóny 2018/19, jak byste ji zhodnotili?


Pro kompletní statistiku staršího dorostu klikněte na obrázek.
Podle tabulky bychom ji měli asi hodnotit kladně, ale nebyla to zase nějaká bůhví jaká sláva. Máme se jako tým pořád co učit, máme přetrvávající nedostatky, jak herně jako celek, tak i mentálně každý z hráčů. Je dobře, že tabulka nám dodává klid, ale je pořád o co hrát, až do konce sezóny!


Který ze zápasů hodnotíte jako nejpovedenější a naopak?
Jako nejpovedenější bychom určitě brali zápas na půdě soupeře FC Vrchlabí. Hrát 65 minut v desíti, ještě k tomu na tak horké půdě, a zvítězit 1:3 bylo skvělé. Zde se ukázalo, že se jako tým umíme semknout a podat vyrovnaný výkon a možná i lepší výkon než soupeř. Jen škoda, že to takhle nejde v každém zápase. Naopak asi nemáme jasný zápas, kde bychom propadli. V každém ze zápasů jsme dělali chyby, jen málo který soupeř je uměl potrestat.


Co máte s Vaším týmem nyní v plánu do dalších měsíců?
Na závěr půlsezóny jsme ještě odehráli přátelské utkání s týmem Trutnova, kde nám zakončení pěkně vyšlo. Teď mají hráči volno a přibližně v půlce ledna se sejdeme na zimní přípravě. Zimní příprava je pro hráče asi to nejhorší a nejnáročnější, co může nastat, ale to k tomu patří. Doufáme, že se na tréninky bude chodit v plném počtu a týmově se zlepšíme. Oba bychom chtěli, aby se tým posunul nějakým stylem výše, jak herně, tak i mentálně. Čeká nás pár přátelských utkání a halových turnajů ( Fain Liga, Třebeš ).


Cíl Vašeho týmu pro jarní část?
Naším cílem je udělat kvalitní zimní přípravu, opravit chyby našeho celku a určitě bojovat o první místo. Upřímně na tabulku moc nekoukáme, takže nevíme, jaké tam jsou bodové rozdíly. I tak doufáme, že po konci sezóny budeme výše, než jsme teď a budeme si moci užít konec sezóny na vrcholu tabulky.


FKJ - TJ Slavoj Předměřice, 21.10.2018, foto: Václav Mlejnek FK Jaroměř - TJ Slavoj Předměřice (21.10.2018). Foto: Václav Mlejnek.

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.