SD udržel vítězství a 3 body zůstávají doma

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

9. Kolo KP KHK U19 - 7.10.2018 od 13:15 - hřiště Růžovka.

FK Jaroměř - TJ Červený Kostelec/ AFK Hronov 3:2 (3:0) 

Branky: 23. Beran, 27. Vejvoda, 41. Grmela - 46. Mudroch, 48. Matějovič

FK Jaroměř: Musil - Filip, Pácalt, Kudrnáč - Smetana (46. Orct), Čekal, Beran, Grmela, Chalupa - Hykš, Vejvoda (46. Císař)

TJ Červený Kostelec/ AFK Hronov: Drapač - Bitnar, Schrötter, Nosek, Manolov (46. Dlauhoweský), Mudroch, Neumann, Tipelt, Mikeš (30. Jirásek), Matějovič (72. Valenta), Pohl

Oba týmy sehrály vyrovaných úvodních 10 minut, ale pak se fotbaloví skřítci Brankostroj a Dělovka, které správce stadionu chová na zapřenou někde pod trávníkem, přilepili na kopačky Jaroměře, a ta do poločasu vedla 3:0.

Do druhé půle nastoupili jaroměřští dorostenci s originálním nápadem probudit tribuny, zívající nad jednoznačným vývojem. Dáme Kostelci falešnou naději, řekli si asi v šatně, a v prvních třech minutách si nechali nasázet od soupeře dva slepené góly. Ten rázem dotáhl na napínavý rozdíl jedné branky. Dále se šibalsky rozhodli netrefit se do brány hostí, ani když bude prázdná, ani z jakékoliv jiné vyložené situace, a celých 45 minut odehrát s plážovým nadhledem, jako by do závěrečného hvizdu rozhodčího zbývala maximálně minuta. Napěťovou linku vygradovala obrana ve dvouminutovém nastavení, když velkoryse nechala dvakrát vystřelit na svého brankáře z bezprostřední blízkosti. Artur Musil, který zaskakoval za vykartovaného Tomáška, to správně pochopil jako prostor pro své exhibiční vystoupení a pohotově prezentoval své brankářské dovednosti. Zdá se, že domácí mladíci mistrně ovládají umění desítky minut balancovat nad propastí a donutit diváky opustit tribunu s úplně okousanými nehty.

Děkujeme týmu za předčasný Halloween. Jen není jasné, proč asistent trenéra volal po zápase na své svěřence "Už nikdy od vás nechci vidět takovýhle infarktový zápas". Nebo že by to přece jen nebyl plánovaný dramaturgický záměr pro tohle utkání?

KP SD FK Jaroměř - TJ Červený Kostelec/Hronov, 07.10.2018, foto: Václav Mlejnek Foto: Václav Mlejnek.

Petr Koller, trenér FK Jaroměř: V první půlce jsme dominovali, což bylo vidět na výsledku. Druhou půli jsme opět zaspali a inkasovali 2 rychlé góly. Nakonec se nám podařilo výsledek udržet a body zůstávají doma.

Robert Hanuš, trenér Č. Kostelce/Hronova: Hrát jen jeden poločas na body nestačí, po první půli jsme byli zralí na ručník. Domácí nás předčili úplně ve všem a vedení bylo zasloužené. Do druhé půle jsme šli s odhodláním, že se pokusíme výsledek otočit a chybělo málo k vyrovnání. Z mému pohledu za první poločas jsme si bodovat nezasloužili.

Rozhodčí: Žerovnický, Nývlt, Matějka

ŽK: 67. Císař - 69. Matějovič, 87. Tipelt

Diváci: 80

 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.



Zkrácený sestřih zápasu:



Friday the 19th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.