Starší dorost zahájil jaro prohrou s lídrem tabulky

PŘIDÁNA FOTOGALERIE

13. kolo KP dorostu KHK - 11.4.2015 ve 14:15 - hřiště Smiřice

SK Smiřice/Jaroměř - FC Vrchlabí 0:1 (0:2)

Branky:  1. Tomčík, 85. Herz

Sestava SK Smiřice/FK Jaroměř: Krám - Jánský, Křivský, Mertlík, Kadlec, Morávek, Konrád, Jaborník, Klíž, Havlíček, Munzar. Střídali Vávro, Oláh, Brom.

Sestava FC Vrchlabí: Fajfr Lukáš, Hanuš Marek, Hladík Patrik, Folkert David, Herz Milan, Nývlt Jakub, Jech Kryštof, Kopáč Tomáš, Tomčík Milan, Novotný Jakub, Zenkert Miroslav. Střídali Lněnička Petr, Hofman Dominik, Kunc Jan.

První míč skončil za zády Filipa Kráma již 50 sekund po úvodním hvizdu. Další vrchlabské střely ve 4., 17. a 19. minutě odvraceli domácí trochu se štěstím. Po zlepšení obrany výlety k bráně na obou stranách prořídly a hra na chvíli nudně zatuhla jak nemaštěná kaše ze školní jídelny. Nápor Vrchlabí před poločasem změnu stavu nepřinesl.

SD SK Smiřice/FK Jaroměř - FC Vrchlabi 11.4.2015, foto: Václav Mlejnek Pecka v 17. minutě ze skrumáže před brankou rozvibrovala jen horní tyč Smiřic. Foto: Václav Mlejnek. Galerie k zápasu zde.

Druhý a poslední gól padl opět do sítě domácích, a to kolem 85. minuty druhého poločasu. Po sérii nepřesností a neadresné přihrávce dozadu vystartoval soupeřův útočník zcela sám na bránu a trefil ji střelou po zemi k pravé tyči.

Za celý zápas si domácí nevytvořili vyloženou gólovou šanci. Kombinace, možná i díky terénu, značně vázla. Objektivně je třeba zmínit i četná nedoléčená zranění v základní sestavě, ve které musel coby hráč zaskočit i druhý brankář.

Jaroslav Jánský, trenér Smiřic/Jaroměře: Zasloužené vítězství hostů.

Komentář hostí: Do jarní části Krajského přeboru jsme vstoupili výhrou nad smíšeným celkem Smiřic a Jaroměře a navázali jsme tak na podzimní vítěznou vlnu.

ŽK:  Konrád

ČK:  0 - 0

Rozhodčí: Luboš Říha

Diváků:  50

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.