Áčko porazilo po zodpovědném výkonu na jaře velmi silný tým Jičína

29. kolo M-GROUP KP mužů - sobota 3.6.2023 od 17:00 hřiště Jaroměř.

FK Jaroměř - SK Jičín 2:0 (1:0)

Branky: 25. Exnar Mi., 66. Rind

FK Jaroměř: Prokhyra - Kudrnáč, Michálek (K), Exnar Ma., Valášek - Rind (70. Hepnar), Bano (75. Beran), Gorol, Častvaj, Pohořálek (83. Rezek) - Exnar Mi.

SK Jičín: Kanaval - Kuncíř, Ulvr (K), Buchval, Vrabec - Zugar, Kuneš, Lánský, Fridrich - Machačný, Matějka (75. Glos)

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Dnes jsme podali velmi zodpovědný a organizovaný výkon ve všech řadách. Navíc jsme dobře kombinovali a s přibývajícími minutami si vytvářeli více a více šancí. Po středečním nevydařeném finále poháru jsme tento výsledek potřebovali a jsme rádi, že jsme Jičínu vrátili podzimní prohru.

Petr Beneš, asistent trenéra SK Jičín: Neodehráli jsme dobrý zápas, měli jsme svázané nohy. První poločas byl až do prvního gólu bez šancí, domácí hráli víc s míčem, do šancí jsme je nepouštěli. Sami jsme dopředu nevymysleli nic. První gól rozhodl, my neměli kvalitu na zvrat, a když jsme hru otevřeli, měli domácí dost příležitostí rozhodnout. Probudili jsme se z vítězného tažení, dostali přes „hubu“ a musíme se oklepat a zvládnout poslední dva domácí zápasy. Máme to ve svých rukách, na nikoho se nemusíme ohlížet. Domácím gratulace k zaslouženému vítězství.

ŽK: 32. Fridrich, 78. Lánský

Rozhodčí: Šob, Haleš, Novotný Zb.

Diváků: 100

KP mužů FK Jaroměř - SK Jičín, 3.6.2023, foto: Václav Mlejnek Branka Šimona Rinda v 66. minutě. Foto: Václav Mlejnek. Fotogalerie k zápasu zde .

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.



Gólový sestřih:



Friday the 19th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.