Divoká přestřelka áčka nakonec vyzněla pro soupeře z Vysoké nad Labem

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

22. kolo M-GROUP KP mužů - středa 24.5.2023 od 18:00 hřiště Jaroměř.

FK Jaroměř - FK Vysoká nad Labem 3:4 (0:1)

Branky: 51. Horák, 79. Gorol, 90. Gorol (p.k.) - 28. Ujec, 56. Mikušík (p.k.), 87. Veverka, 91. Ujec

FK Jaroměř: Červenka - Horák, Exnar Ma. (K), Poděbradský, Pohořálek - Rind (78. Skalický), Beran (78. Sekyra), Gorol, Bano, Častvaj (46. Rezek) - Exnar Mi.

FK Vysoká nad Labem: Pavliš - Růžička, Prorok (K), Müller, Kozel - Homolka, Jarosz, Mikušík, Veverka - Ujec, Vacek (66. Elkadi (93. Plšek)

Úvod prvního poločasu patřil Jaroměři, ale ta ze svého úvodního tlaku nic nevytěžila. Postupem času převzali iniciativu hosté a do konce poločasu byli lepším týmem. Vyústěním tohoto faktu bylo poločasové vedení po rohovém kopu.

KP mužů FK Jaroměř - FK Vysoká nad Lae, 24.5.2023, foto: Václav Mlejnek Foto: Václav Mlejnek. Fotogalerie k zápasu zde.

Druhý poločas domácí přidali a k vidění byl ofenzivní fotbal plný zvratů ve kterém však nakonec byli šťastnější hosté a odvážejí si tak z Růžovky všechny body.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: V první půli jsme nehráli dobře, chybělo nám nasazení a bojovnost. Po změně stran jsme svůj herní projev zásadně změnili a byli lepším týmem. V divokém závěru se ale štěstí přiklonilo na stranu hostů, kteří berou tři body.

Radek Hrubý, trenér hostů: Povedl se nám vstup do utkání. Dobře jsme kombinovali, ujali se vedení a měli několik dobrých příležitostí. V závěrečné přestřelce jsme byli úspěšnější a odvážíme si důležité tři body.

ŽK: 55. Gorol, 55. Pohořálek, 55. Horák, 85. Exnar Mi. - 62. Prorok, 88. Elkadi, 89. Pavliš

Rozhodčí: Horský, Filip, Hlaváč

Diváků: 84

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.


Gólový sestřih:


Wednesday the 24th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.