Muži vezou dva body za penaltové vítězství na půdě druhého týmu KP Rychnova nad Kněžnou!

17. kolo M-GROUP KP mužů - neděle 12.3.2023 od 14:30 - UMT Rychnov n.K.

Rychonv n.Kn. - FK Jaroměř 2:3PK (1:2)

Branky: 27. Zajíček, 52. Matsaberidze - 24. Exnar Ma., 26. Bano

Rychonv nad Kněžnou: Šebesta - Vacek, Kábrt, Pohl (K), Nosek - Matsaberidze, Drašnar, Rücker, Lihařík (71. Červnika) - Markovič (57. Jedlinský Ja.), Zajíček

FK Jaroměř: Červenka - Valášek, Beran, Poděbradský (K), Horák - Rind (88. Kudrnáč), Exnar Ma. Bano, Gorol, Pohořálek - Kocourek

V utkání na hrišti druhého týmu KP byl k vidění spíše boj, než pohledný fotbal. To bylo samozřejmě způsobeno i rychnovskou umělkou menších rozměrů. Jaroměř pozorně bránila a nepouštěla domácí do nebezpečných situací, aby pak během dvou minut 2x udeřila. Domácí však vzápětí snížili a dostali se tak rychle zpět do zápasu.

Druhý poločas přinesl územní převahu domácích, kteří však stačili pouze vyrovnat a šlo se do penalt. V těch byla úspěšnější Jaroměř a v prvním jarním kole si připisuje dva velmi důležité penaltové body z horké půdy v Rychnově nad Kněžnou odkud se body jen tak vozit nebudou.

Václav Brůžek, předseda domácích: Na úvod jarní části se hrál dobrý a bojovný fotbal. Hosté šli dvěma slepenými góly do vedení 2:0. My jsme se však nevzdali a zaslouženě jsme vyrovnali. Škoda, že jsme nevyužili dvě gólovky, mohli jsme brát tři body. V penaltové loterii jsme, bohužel, dobře rozjetý rozstřel k bodu navíc nedotáhli. Pochvala týmu, že se za nepříznivého stavu nevzdal. Gratulace Macharimu k premiérové trefě.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Postavení Rychnova v tabulce KP a jeho výsledky v zimní přípravě vzbuzovaly respekt. Proto si dvou získaných bodů velmi ceníme. Důležité byly tři aspekty: Vyhráli jsme více osobních soubojů než soupeř, hráli jsme maximálně zodpovědně a zvládli jsme obávané rychhnovské standardky.

ŽK: 60. Rücker - 53. Valášek

Rozhodčí: Šob, Novotný Zb., Novotný Da.

Diváků: 150

KP mužů Spartak Rychnov n. Kn. - FK Jaroměř, 12.3.2023, foto: Petr Reichl Foto: Petr Reichl.

Fotogalerie k zápasu Petra Reichla.

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.


Friday the 19th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.