Áčko vyhrálo derby utkání v Polici nad Metují

9. kolo M-GROUP KP mužů - neděle 2.10.2022 od 16:00 - hřiště Police nad Metují.

Spartak Police n. Metují - FK Jaroměř 1:3 (1:3)

Branky: 22. Klapkovský - 24. Kocourek, 30. Votrubec, 44. Exnar Mi.

Spartak Police nad Metují: Vacho - Kalaš, Mbah, Kudláček (K) (67. Kollert), Franc - Moravec, Matějka, Spišák, Klapkovský - Mucha, Musa

FK Jaroměř: Červenka - Valášek, Podolník, Exnar Ma., Poděbradský (K) - Pohořálek (90. Kudrnáč), Gorol, Bano (78. Rind), Exnar Mi. (78. Horák), Votrubec - Kocourek (88. Beran)

Milan Hejnyš, vedoucí domácích: Na těžkém terénu jsme se snažili být aktivní, což se dařilo, vstřelili úvodní branku, ale soupeře jsme nechali v krátké době jít do vedení. V druhém poločase byla vidět snaha, ovšem musíme hodnotit hru soupeře, jako kompaktní, spolehlivou, která nás nepustila do větších možností. Děkujeme fan clubu za podporu, i když se nedaří.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Pro vývoj zápasu bylo velmi důležité, že jsme dokázali ihned reagovat na úvodní gól domácích. Po jeho vstřelení jsme odehráli nad míru povedenou herní pasáž až do závěru první půle a soupeři jsme odskočili na rozdíl dvou gólů. Po změně stran jsme nápor domácích nepřipustili a vezeme si z Police nesmírně cenné tři body.

ŽK: 49. Spišák - 21. Exnar Ma.

ČK: 78. Mbah

Rozhodčí: Filip, Horský, Beránek

DS: Šimek

Diváků: 200

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.


Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.