Áčko udolalo Libčany a posunulo se do přední části tabulky

6. kolo M-GROUP KP mužů - sobota 10.9.2022 od 16:30 - hřiště Jaroměř.

FK Jaroměř - SK Libčany 3:1 (2:0)

Branky: 24. Exnar Mi., 41. Pohořálek, 90+5 Gorol - 74. Novotný

FK Jaroměř: Červenka - Horák, Podolník, Exnar Ma. (K), Valášek - Pohořálek (77. Toman), Gorol, Bano (75. Kocourek), Votrubec, Častvaj (56. Rind) - Exnar Mi.

SK Libčany: Rolejček - Václavíček (66. Mokrý), Novotný, Holubec, Buriánek - Houdek (83. Kocour), Hušek, Čihák (57. Bořke), Semerák (57. Voda ) - Hofman (83. Peš), Havrda (K)

Úvod utkání přinesl oboustranné oťukávání z obou stran a bez vážnějších šancí. Nebezpečnějším týmem byli hosté, ale nedokázali si vypracovat žádnou vyloženou šanci, jen pouze náznaky. Ve 20. minutě pak již za vydatného deště poprvé udeřilo. Pohořálek vysunul ideálně Miloše Exnara, a ten skóroval 1:0. Domácí tento gól povzbudil a Ti se chopili oteží zápasu. Ve 33. minutě kličkoval v hostujícím vápně Valášek, ale jeho střela byla sražená na roh. Ve 34. minutě přihrál Matěj Exnar na Votrubce, ten ale v těžké pozici nedokázal skórovat. Ve 39. minutě podruhé udeřilo. Votrubec našel ideálně Pohořálka a ten ,,jesličkami" překonal Rolejčka - 2:0

Druhý poločas se hosté snažili snížit a ve 49. minutě si připsali nebezpečnou, ale zablokovanou střelu. V 55. minutě přihrál Pohořálek na Miloše Exnara, ale ten nedal. V 63. minutě střílel nebezpečně, ale vedle hostující Buriánek. V 68. minutě přihrál Pohořálek na Votrubce, toho ale vychytal Rolejček. V 70. minutě střílel po sklepnutí nebezpečně hostující kapitán Havrda, ale opět vedle. V 71. minutě se již hosté dočkali. Propadnutý míč v domácí vápně si našel Novotný a nedal Červenkovi šanci - 2:1. Tento gól hosty povzbudil a tlačili se za vyrovnáním, ale v závěru se nechali zbytečně vyloučit dva jejich hráči a oslabili tak svůj tým pro závěrečný tlak. V 94. minutě zahrávali hosté poslední standardku zápasu, míše se ale v domácím vápně zmocnil agilní Valášek, přihrál doprava na Radka Gorola, který postupoval ze strany sám na prázdnou hostující branku a s šancí si věděl rady - 3:1.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Jsem velmi rád, že se nám před domácími fanoušky podařilo na třetí pokus bodovat naplno a navázat tak na kvalitní týmový výkon z Třebše: Nejkvalitnější herní pasáž jsme měli od 20. minuty první půle, kdy jsme zápas výsledkově rozhodli. Bodový zisk s Libčany vždy potěší, dnes jej považuji za plně zasloužený.

František Bárta, sekretář SK Libčany: Gratulujeme soupeři k bodům a Jirkovi Poděbradskému k životnímu jubileu.

ŽK: 71. Podolník, 80. Rind, 90+4 Kocourek - 30. Buriánek, 62. Václavíček, 80. Hušek, 82. Houdek, 84. Havrda

ČK: 80. Hušek (po 2 ŽK), 88. Havrda (po 2 ŽK)

Rozhodčí: Dorotík, Matějka, Kalaš

DS: Vojtěch

Diváků: 105

KP mužiA FK Jaroměř - SK Libčany, 10.9.2022, foto: Václav Mlejnek Před zahájením utkání popřál realizační tým jménem celého klubu ke 40. narozeninám Jiřímu Poděbradskému. Foto: Václav Mlejnek.

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.


Ohlasy v tisku:



Kartový sestřih zápasu:



Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.