Áčko prohrálo v Rychnově po penaltovém rozstřelu

28. kolo MIACOM KP mužů - neděle 29.5.2022 od 14:00 - hřiště Rychnov nad Kněžnou.

Rychnov nad Kněžnou - FK Jaroměř 2:1P (1:0)

Branky: 16. Zajíček - 88. Exnar Ma.

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou: Šebesta (89. Finke) - Vacek, Kábrt, Pohl (K), Effenberk - Lihařík, Rücker, Veselý, Drašnar (70. Kocman) - Zajíček, Markovič (61. Vavera)

FK Jaroměř: Červenka - Horák (46. Pohořálek), Exnar Ma., Poděbradský (K) - Valášek, Exnar Mi., Bano (76. Beran), Gorol, Votrubec - Kocourek, Petráček (46. Častvaj)

První poločas přinesl mírnou převahu hostující Jaroměře, když nastřelila tyčku a měla další solidní šance. Paradoxně se vedení ujali v 16. minutě domácí po rychlém brejku, který zakončil kanonýr Zajíček - 1:0

 

KP mužů Spartak Rychnov n. Kn. - FK Jaroměř, 29.5.2022, foto: Václav Mlejnek Lukáše Červenku v bráně Jaroměře překonal v 16. minutě domácí kanonýr Roman Zajíček (zcela vlevo), aktuálně s 19 góly čtvrtý nejlepší střelec krajského přeboru.

Druhý poločas se pak hrál již pouze na jednu branku, a to tu domácí. Hosté dobře kombinovali a přikovali domácí k jejich vápnu. Zaslouženého vyrovnání se hosté dočkali v 88. minutě, když po bratrské spolupráci vyrovnal Matěj Exnar - 1:1. Jaroměřští penaltoví střelci dnes mušku neměli, a tak si bod navíc připsali domácí.

Václav Brůžek, předseda Spartaku Rychnov n. K.: Vzhledem k posledním překvapivým výsledkům, jsme dnes získali veledůžité dva body. Druhý poločas nás soupeř mačkal na naší polovině, ale bez vyložených šancí. Paradoxně v jediné 100% šanci selhal Zajíček. Jaroměř nakonec zaslouženě vyrovnala. V penaltách předvedly oba týmy velké trápení, když z deseti exekutorů uspěli pouze tři!

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Zejména druhý poločas byl pouze o dobývání domácí branky, když Rychnov bránil v hlubokém bloku. Vyrovnat se nám podařilo až v samotném závěru a na otočení celého zápasu už tím pádem nebyl čas.

ŽK: 87. Exnar Ma., 89. Červenka

Rozhodčí: Otava, Miškář, Říha

Diváků: 60

 

KP mužů Spartak Rychnov n. Kn. - FK Jaroměř, 29.5.2022, foto: Václav Mlejnek Foto 2x: Václav Mlejnek

Fotogalerie Petra Reichla k zápasu zde


Krátký sestřih zápasu:


Ohlasy v tisku:

 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.