Áčko zabralo a v derby zápase zaslouženě vyhrálo

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

25. kolo MIACOM KP mužů - neděle 8.5.2022 od 17:00 - hřiště Jaroměř.

FK Jaroměř - SK Červený Kostelec 2:0 (1:0)

Branky: 25. Exnar Mi., 63. Gorol

FK Jaroměř: Červenka - Horák, Exnar Ma., Beran - Valášek, Gorol, Votrubec, Bano (86. Rezek), Petráček (66. Oláh) - Kocourek, Exnar Mi. (89. Lebedinský)

Červený Kostelec: Středa - Malina (72. Hepnar), Nejman, Škoda, Čejchan - Srkal (K), Petrů, Kratěna (46. Hundák), Mudroch - Čáp, Prokop

Domácí potřebovali po sérii nepovedených zápasů konečně zabrat a od začátku to tak na hřišti vypadalo. Domácí se snažili držet míč a kontrolovat hru, což se jim vesměs dařilo. Na úvodní gól si domácí diváci museli počkat do 25. minuty, kdy Votrubec výborným průnikem do vápna připravil gólovou situaci pro Miloše Exnara a ten neměl problém skórovat - 1:0. Hned po první brance se hrnul do další šance opět Votrubec, ale jeho střelu vytěsnil gólman hostí na tyč. Ve 33. minutě se ocitl ve velmi dobré situaci hostující kapitán Srkal, ale přestřelil. Ve 36. minutě šel domácí Valášek sám na hostujícího brankáře, ale nedokázal ho prostřelit.

KP mužiA FK Jaroměř - SK Červený Kostelec, 8.5.2022, foto: Václav Mlejnek Daniel Votrubec (vpravo) přihrává Miloši Exnarovi (u tyče) na první gól.
Foto z videa: Václav Mlejnek

Úvod druhého poločasu pokračovala Jaroměř v trpělivém a zodpovědném výkonu. V 52. minutě střílel šikovně a nezištně domácí Gorol, ale těsně vedle. V 63. minutě již udeřilo. Gorol zahrával standardní situaci, míč se k němu po chvilce vrátil a křižnou střelou na zadní tyč překonal hostujícího brankáře - 2:0. V 76. minutě střílel Votrubec po centru nad. V 77. minutě, po chybné malé domů hostujícího týmu, postupoval domácí Kocourek sam na hostující branku, ale přestřelil. V 80. minutě pak zahrozili hosté, střela Škody šla ale vedle. V 83. minutě zahrával hostující kapitán Srkal trestný kop, ale Škodovu hlavičku zastavilo břevno domácí branky. V závěru zápasu se již nic podsatného před oběma brankami neudálo, a tak si domácí připisují zasloužené vítězství, které již hodně potřebovali.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Potřebovali jsme už nutně vyhrát za tři body pro naše herní sebevědomí. Jsem moc rád, že jsme to dnes zvládli. Důležitá je nula vzadu a schopnost si vytvářet šance.

David Hlava, trenér SK Červený Kostelec: Dnes jsme přijeli do Jaroměře s cílem uspět a naladit se na další těžký týden, ale opět jsme vyhořeli na neproměňování šancí. Soupeři gratulujeme, a my se musíme co nejlíp připravit na středeční semifinále poháru, ve kterém chceme být úspěšní.

ŽK: 78. Exnar Ma., - 63. Čejchan, 65. Středa

Rozhodčí: Fryš, Trejbal, Kuric

Diváků: 163

 


Krátký sestřih zápasu:



Friday the 19th.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.