Druhým přípravným soupeřem mužů bylo chrudimské Béčko

Přátelské utkání - sobota 5.2.2022 16:00 - UMT Nové Město n. M.

FK Jaroměř - MFK Chrudim "B" 4:5 (2:4)

Branky: 20. Exnar Mi., 27. Votrubec (PK), 46. Valášek, 67. Exnar Mi. - 17. Brychnáč, 18. Zrůst, 32 Žalud (PK), 33. Linhart, 74.Holeček V.

FK Jaroměř: Prochira (46. Červenka) - Beran (46. Toman), Častvaj, Poděbradský - Pohořálek, Exnar Ma., Votrubec, Exnar Mi., Valášek - Petráček (55. Rind), Kocourek

MFK Chrudim B: Adámek (46 Kopecký O.) - Vaníček (67 Hruška), Šindelář (46 Fikejz), Holeček F., Hruška (46 Hybeš), Brychnáč, Žalud (67 Šindelář), Vácha (67 Holeček V.), Zrůst (46 Horák), Holeček V. (46 Kopecký D.ml), Linhart (46 Mrázek)

V utkání bohatém na branky i vyložené šance byli nakonec šťastnější chrudimští fotbalisté.

 

Přípravné utkání FK Jaroměř - MFK Chrudim B, 5.2.2022, foto: Vaclav Mlejnek První gól Jaroměře dává ve 20. minutě Miloš Exnar (v modrém). Foto 2x: Václav Mlejnek

 

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Dnes jsme se ve srovnání s minulym týdnem výrazně posunuli ve hře směrem dopředu, na počty vylozenych sanci bylo utkání vyrovnané. Chválím tým za velmi dobrý presink. Zlepšit musíme obrannou fázi, zejména standardní situace nám dělají velký problém.

Miroslav Teplý, hlavní trenér MFK Chrudim B: V úvodu jsme dokázali využít naší aktivity a po brankách Brychnáče a Zrůsta vedli 2:0. Bohužel jsme se nevyvarovali dvou chyb pramenících ze soupeřova důrazu a dobrého presinku a po poměrně laciných brankách (1x pk) bylo srovnáno. Do poločasu se však ještě z pokutového kopu trefil Žalud a čtvrtou branku přidal hlavou Linhart, který měl na své hlavě vzápětí pátý zásah, ale domácí brankář ho skvěle vychytal. Po změně stran přišly téměř totožné hrubky a domácí znovu srovnali skóre. V tuto chvíli jsme měli opět možnosti strhnout vedení na naši stranu, ale trefil se až V. Holeček v samotném závěru. Další příležitosti k pojištění výsledku už bohužel svůj cíl nenašli a to jak zásluhou domácího brankáře, tak naší slabší koncovky. Potěší pět vstřelených branek, zamrzí čtyři až lacině obdržené, ale spokojeni můžeme být určitě s nasazením i určitou kvalitou tím spíše, že s absencemi zkušenějších hráčů (navíc zbytek střídal o poločase a nebo v průběhu druhého) byl náš věkový průměr velmi nízký.

Rozhodčí: Prušinovský, Havrda, Martínek

Diváci: 15

Přípravné utkání FK Jaroměř - MFK Chrudim B, 5.2.2022, foto: Vaclav Mlejnek Utkání se hrálo za velmi proměnlivého počasí.

Fotogalerie k zápasu zde

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.