Áčko zakončilo bodově rekordní podzimní část sezóny vítězstvím nad Jičínem!

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

16. kolo MIACOM KP mužů - neděle 14.1.2021 - 13:00 - hřiště Jaroměř.

FK Jaroměř - SK Jičín 3:1 (2:0)

Branky: 31. Votrubec (p.k.), 45. Gorol, 69. Exnar Mi. - 61. Holer

FK Jaroměř: Červenka - Častvaj, Poděbradský (K), Beran - Pohořálek, Exnar Ma., Gorol, Votrubec, Horák (58. Valášek) - Exnar Mi (77. Bano). Petráček (73. Kocourek)

SK Jičín: Mäsiar - Machačný, Buchvald, Florian, Fidrich - Matějka, Nálevka, Zugar, Holer - Dítě (81. Fejfar), Sajdl (69. Lánský)

Úvod a vlastně celá první polovina prvního poločasu patřila spíše hostům, kteří byli aktivnějším týmem a tlačili se na branku domácích. Domácí obrana je však do žádné vyložené šance nepustila. A tak se skóre měnilo na druhé straně. Ve vápně hostů byl ve 31. minutě faulován Votrubec a sám faulovaný penaltu s přehledem proměnil - 1:0. Po této brance se hra vyrovnala a když už to vypadalo, že se skóre měnit nebude, přišla ve 45. minutě krásná a rychlá křídelní akce domácích, kdy Pohořálek z levé strany našel v hostujícím vápně Gorola, který si s nabídnutou šancí dokázal poradit a navýšil do šatny vedení pro domácí - 2:0.

KP muži A FK Jaroměř - SK Jičín, 14.11.21, foto: Václav Mlejnek Skóre utkání otevřela proměněná penalta Daniela Votrubce.

Druhý poločas kopíroval víceméně ten první s tou vyjímkou, že hosté spálili hned v jeho úvodu 2 veliké šance, kdy Dítě nejprve z hranice malého vápna vysoko přestřelil, a pak v další výborné pozici hlavou opět netrefil domácí branku. Hosté se i nadále hnali za snížem a jejich snaha byla oceněna. V 61. minutě snížil po zmatcích a několika odrazech v domácím vápně hostující Holer - 1:2. Domácí tento gól probudil a začali hrát daleko aktivněji a přesněji. V 69. minutě přišla nádhenrá přihrávka Pohořálka na Miloše Exnara, který vrátil mazácky domácím dvougólové vedení - 3:1. Do konce poločasu se hrál již vyrovnaný fotbal s několika šancemi na obou stranách, ale již bez změny skóre.

KP muži A FK Jaroměř - SK Jičín, 14.11.21, foto: Václav Mlejnek Vpravo v červenobílém Miloš Exnar, autor třetí branky Jaroměře.
Foto 2x: Václav Mlejnek.

Jaroměř dnes nesehrála nejpovedenější utkání, ale byla velmi produktivní, a tak zakončila povedený pozdim vítězstvím. Hosté se v Jaroměři představili ve velmi dobrém světle, ale dnes jim domácí tým v čele s výborným a nestárnoucím Jirkou Poděbradským bodovat nedovolil.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Je vždy důležité zakončit podzim výhrou, což se nám dnes podařilo. Rozhodujícím momentem zápasu byl gól do šatny. Chci poděkovat všem fanouškům, hráčům a celému realizačnímu týmu za podzim, který předčil veškerá moje očekávání.

Zbyněk Houška, trenér SK Jičín: Dnešní utkání jsme odehráli v duchu celého podzimu – výborně, ale neproměňovali jsme vypracované příležitosti. Je třeba říci, že se dnes odehrálo výborné utkání i ze strany domácích. Utkání určitě patřilo k tomu lepšímu, co lze v zápasech KP vidět. Svým hráčům gratuluji k perfektnímu výkonu a jsem rád, že po 14 – ti denních problémech s Covidovou nákazou dokázali takto odehrát poslední podzimní utkání!!!!

ŽK: 71. Nálevka

Rozhodčí: Matula, Martínek, Hlaváč

DS: Slavíček

Diváků: 103

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.


Ohlasy v tisku:



Zkrácený sestřih zápasu:



Friday the 19th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.